YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
@economist123 Hocam YTB sınavının eski yıllardaki başlıklarına baktım da mülakatlar genelde yazılı sınav açıklandıktan birkaç hafta sonra yapılmış ve mülakatlar yapıldıktan sonra da onların sonucunun açıklanması bir aydan fazla sürmüş. Bu seferki mülakatın kalabalık olacağı varsayılırsa (120 kişi dolmasa bile 100 vardır mülakata giren) bunun daha da uzun bir süreç olacağını tahmin edebiliriz.
Benim tahminim tüm sürecin sona ermesi Ocağın sonlarını bulacaktır.
Fakat şöyle bir durum da var. Kazananları daha sonuçlar açıklanmadan telefon ile arıyorlarmış, en azından böyle söylemişler geçmiş sınava girenlere.
-
@altairtyraen eyvallah hocam. çok sağolun. inşallah uzamadan hallolur.
-
@altairtyraen hocam bir de güvenlik soruşturması olacaktır. o daha da uzatabilir süreci.yıl sonuna doğru sarkabilir nihai sonuç.
-
@economist123 Mülakatı emrivaki şekilde bu haftaya koymasınlar da gerisi önemli değil hocam, 2-3 ay beklemek o kadar can sıkmaz. Zaten yarın ve salı günü resmi tatil, çarşambaya kadar bir şey açıklanmaz diye düşünüyorum.
-
Yapilan son alımda yazılı sınav sonuçları 12 mart'ta açıklanmış ve hemen akabinde 14-15 mart'ta da mülakatlar yapılmış. Nihai sonuç 28 mayis'ta duyurulmuş. Yani 2 buçuk ay sonra.. Bu mülakata 100ün üzerinde kişi katılacağı için süreç daha da uzayabilir. Kurumlar mülakata katilanlarin güvenlik sorusturmalarini da yaptirip sonra sonuçlari duyuruyor. Keşke süreç bu kadar uzamasa..
-
Mülakat tarihi hala açıklanmadı. Bilgisi olan var mı?
-
EVet. Neden açıklanmıyor acaba? Baya süre geçti yazılı açıklandığından beri.
-
Benim tahminim sözlü sınav tarihlerinin sadece bir iki gün öncesinden bildirmek istiyorlar. Bundan haftalar sonra yapacaklarsa bile şimdiden tarihi bildirmemelerinin başka bir sebebi aklıma gelmiyor.
-
Arkadaşlar peki mülakatlar haftasonu mu yapılır yoksa haftaiçi mi? Bilgisi olan var mı?
-
Mülakatlarla ilgili bir duyumu ya da kurumu arayan oldu mu? 10 gün geçti ve hâlâ bir ses yok, bu normal gelmiyor bana.
-
arkadaşlar mülakatlarda ne sorulduğunu öğrenebilen var mı?
ingilizce speaking olayı var mı?
ya da kurumun birimlerini soruyorlar mı? -
bence bu hafta içinde açıklarlar. yani açıklasalar seviniriz baya uzadı çünkü.
o sebeple mülakat sorularına yoğunlaşsak iyi olur. -
Arkadaşlar birimiz elini taşın altına koyup arayacak kurumu, bunun başka yolu yok gibi gözüküyor.
-
Yazılı sınavi geçen arkadaşlar keşke biraz tüyo verse.. nasıl calistiklarina dair vs
-
@altairtyraen ben aradim cevap vermediler.
-
@detrimental hocam dün aradım ."henüz biz de bilmiyoruz ne zaman olacağını" dediler. ne zaman olacağıni SMS ile bildirecegiz, duyuruları takip edin dediler.
-
@siyasalli hocam öyledir elbette. ama azcık hızlı olsalar iyi olacak. malum 120 kişi mülakata girecek.
-
@siyasalli Acaba "henüz biz de bilmiyoruz" tüm arayanlara verdikleri ortak bir cevap mı yoksa gerçekten mi bir hazırlık yapmadılar ya da bir engel mi çıktı önlerine.
-
@altairtyraen aklima şu ihtimal geliyor, mülakata kalan herkesi soruşturmadan geçirip sonra mülakata çağirmak. Böylece sakincali olanlari eleyip diğerleri arasindan seçmek.
-
@detrimental güvenlik soruşturmasını yapmazlar önce kişinin izni alınıyor bildiğim kadarıyla