2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kemankeşş2 ben bekliyorum
-
@jamiryoo inşallah olur hocam bu mülakat sonucu mu bekliyorsunuz
-
@kemankeşş2 yok hocam daha mülakat yapılmadı hak kazandım saddece
-
Düsük maas ve istanbul. Aylarca gelmeyen bilgilendirme. Belirsiz kariyer imkanı.Bilemiyorum.
-
@hussle istanbulda yaşayanlar için tmsf candır dışardan gelenler için ortalama 2 bin kira ellerinden öper
-
Bddk,Spk ve Tmsf'nin İstanbul'da olması, İstanbul dışından gelenler için büyük dezavantaj.
-
Valla ilk gvsydi sonra virüs derken bu yılki alımı iptal ettik derler diye korkuyorum umarım bu normalleşme sürecine kurumda katılır
-
https://www.tmsf.org.tr/tr/Basin/List/392 tarihler açıklandı
-
hayırlı olsun
-
Kurumla ilgili hiçbir bilgi yok.
-
@hussle haziranın ortasından sonra şenlenir buralar mülakatlara 1 ay dan fazla var
-
Mülakata az bir vakit kaldı. Tecrübesi bilgisi olanlar paylaşabilir mi acaba mülakatta neler sorulabilir nasıl hazırlanmalıyız kalan vakti ona göre değerlendirsek
-
@Mülkiye_17 ben kaç kişi alınacak onu bile unuttum mülakat hakkında hic bilgim yok allaha emanet girecem
-
@jamiryoo bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olcak çünkü süreç tamamen kapalı kutu
-
Bir de fon uzm yrd listesinde olup halihazırda başka kurumu kazandığı için mülakata gelmicek kişi sayısı kaçtır acaba bilen eden var mı ?
-
@mrdgn 5 6 kişi var herhalde
-
Burası ilk yapılan sınavlardan biriydi.sonrasinda çoğu kurum sonuçları açıkladı.
Bence kurum hem uzmanlık hem denetçilikte asil sayısı kadar yedek belirlemeli. Çünkü başka yerleri kazanıp kararsız olan,yedekte bekleyen birçok kişi vardır.
Bu zor zamanlarda kadrolar boş kalmasın. -
Denetçilikte listede olup mülakata katılmayacak kaç arkadaş var acaba? Zaten 16 kişi vardı listede sürecin uzunluğundan dolayı bu sayı epey azalmış olabilir diye tahmin ediyorum
-
Daha önce yedek liste uygulaması oldu mu Tmsf'nin emin değilim. Anca totalde 20 kişinin gelmeyeceğini düşünüyorum mülakata.
-
@mrdgn önceki alımda sadece denetçilikte 1 yedek belirlenmiş