HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@belinay bu gün ile bir ay arasında uzun bir süre var . Sadece geçiştirmek istiyorlar çok aranıyordur diye sanırım .
-
Bu arada kime 2019 da işe alım yapılacak dendi ben hiç duymadım ya
-
@glsnbz mülakat a gittimiz gün İk tarih veremeyiz ama yıl bitmeden iş başı yapmış olursunuz dendi tabi bu durum değişmişte olabilir
-
@ggg bana da kasım sonu gibi sonuçlar açıklanır dediler. Sonra da iş başı yaparsınız dendi
-
@ggg bndede ik daki personel bu yıl içinde işe başlanacak cok ihtiyacımız var dedi
-
@Özge92 aynen hızlandırılmış bir şekilde açıklanacaktır çok eleman açığı var deniliyordu
-
@gkry aralığın son haftası başlarız bu gidişle
-
@gkry umarım başlama fırsatımız olur zaten mesele ne zaman başlayacağımızdan çok sonucumuzun ne olacağı
-
@ggg anladım demek doğru . Fakat yani bu gün de bi ay sonra da açıklanabilir demeleri sadece başlarından atmak için ya . Umarım güzel haber alırız
-
@glsnbz yani cevap vermeyecekleri kesin @Mühendiiis dediği gibi umarım Kasım da açıklanmış olur
-
@ggg hayır yani yarında açıklanmazsa demek diğer dediği bir ay sonra açıklanacak
-
@Özge92 bu kadarına nasıl sabrederiz allah bilir iyi olsun da sonu
-
valla kalbim küt küt ya
-
@umrhn Cuma mübarek gün
-
@umrhn vala artık hiç beklemez oldum
-
Bence de umut kesince açıklanır
-
Gelmedi vala şaka gbi
-
@Özge92 ne kadar zor beklemek zaman geçmiyor sanki artık açıklasalar
-
@ggg evet ya Araya hafta sonuda girince️
-
Arkadaşlar aldığım duyuma göre mülakatı geçenleri telefonla arıyorlarmış. Henüz kimseyi aradıklarını duymadım ama var mı aranızda aranan kimse?