HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@iciyelgis arkadaşlar sorusu olan soranilir halkbank gişede servis görevlisiyim maaş özlük hakkı tek çif temettü merak edilen her şeyi 1.ağızdan duyabilirsiniz kuzenimde arkadaşlarımda başvurdu başarılar
-
@Umutlu-bekleyiş yalnız şuan gişeye tekrar gitmem gerek akşam 5 ten sonra her şeyi yazarim tayin sözleşme ünvan aklınıza takılan ne varsa artık
-
@Umutlu-bekleyiş sınav içeriği ile ilgili bilgi vereblirsiniz. siz nasıl girmiştiniz böyle bir sınavla mı? birde ben tayin olayını merak ediyorum asaleti aldıktan sonra tayin yapabilir miyiz?
-
@Umutlu-bekleyiş hocam lütfen herşeyi yazar mısınız akşam aklımızda soru kalmasın bekliyor olacağım
-
@iciyelgis evet aynen. bana msj geldi 3 buçukta bugün ama mail gelmedi. başvuru sırasında verdiğim iki maile de başvuru numaram gelmişti yani maili yanlış yazmadım.
-
@Umutlu-bekleyiş Kolay gelsin.Bana da mesaj geldi ama mail gelmedi.Sınavlar hakkında Bilgi verir misiniz lütfen ¿Mail geç mi gelir sistemsel hata mı var acaba ¿
-
@Altin93 allah allah. Gelen kutuları spamları falan iyice bi kontrol etseniz mi acaba
-
Arkadaşlar bana da başvurudan sonra mail gelmemişti ama dün mail geldi bugün de SMS le geldi . O zamanlar ik arayıp sorduğumda sistemsel olabilir sınav daveti maili gelir demişti
-
@iciyelgis baktım iyice kaç kere hemde:)
-
Arkadaşlar webcam olayı kesin yok dimi ayrıca kaç soru olacağına dair bir duyumu olan var mi
-
@Altin93 önemli kısmına bakın. Oraya düşmüş olabılır mail.
-
@Tükendikagrubu Yok maalesef hala gelmemiş.
-
@adams Webcam olayı nedir ben anlamadım
-
@Altin93 arkadaşlar merhaba lütfen sıra sıra soralım ona göre gidelim karışmasın herkes net bilgi alsın olur mu?
-
@Umutlu-bekleyiş sosyal haklar ve maaş politikası nasıl?
-
@Hasret sosyal haklar devlet memurlarına göre iyi özel sağlık sigortasından yararlanırsınız memorial acı badem vs yereldeki özel hastaneler dahi kartınızla gidersiniz sıkıntısız çıkarsınız tabi yine de Allah kimseyi hastanelere düşürmesin........maaaş konusu ben servis görevlisiyim ama bankodayım sizde kazanınca servis asistanı olarak bankada çalışacaksınız maksimum bizden 300 kira kadar düşük alırsınız
-
@Altin93 bazi bankalar mesela garanti online sınavını webcame açık yapıyor
-
@Hasret o henüz belli değil bilgi daha sonra alırsam size dönerim sınabı kafanıza takmayın o kadar önemli değil genel yetenek diyor mantık felan olcak google den tazın bankalar online sınav benzer örnek sorular çıkcak biz girdiğimizde ingilizceden tutun banka muhasebe hukuk ikt işletme falan hepsi çıkmıştı burdaki amaç işe hemem başlatmak için süreci hızlandırmak olduğu için erken olcak bitcek
-
@Umutlu-bekleyiş ama sınav ne kadar geçerli olacak ona bakmak lazım. Gerçi torpil isleteceklerse her türlü yaparlar. Peki sakıncası yoksa servis görevlisi maaşı ne kadar bir de prim vs. Temerrüt nasıl?
-
@Hasret ya dedim ya sınavı o kadar takmayın arkadaşlar ikametgah istediği için herkes başvuru yapamadı ihtiyacımızda elbetteki bar tayınler de düşünüldüğünde makul bi sayı alınır bizim sınav sizinki arasında çok fark var sizinki dediğim gibi daha basit üstten olcak hatta kafanızı karıştırcak şekilde de sorularda olabılır mesela biz sınavdan sonra gittik mülakata pc üzerinden ekstra sınav yapıldı sonra grup mülakatı sonrasında ise tek kişilki mülakat pc üstündeki sınav da karışık sorular vardı maksat adam turarlı mı 1. Soru sonra 25. Soru benzer ama kişinin berdiği cvp lar nasıl tutarlı mı diye bakıldı ha çokta önemli değil di mülakatta da kendimi iyi ifade ettiğimi dülünüyorum rakiplerimde kazanmamı istiyordu hak ettim yazılı sınavda da kendı ilim için birinciydim kpss a ya çok hazırlamdım olmadı ha torpilde yapan olır ama ben yapmadım maaş ta dışarıya göre siz karar verceksınız olay farklı maaşta vergi gilimleri var evet temmetti de var prim de var onu ayrı anlatırım size maaşımı mesela