HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ygt16 değil
-
@zeyzeytin bekleyelim o zaman hocam başka bir işimiz yok
-
@ygt16 her günümüz beklemek ve heyecanla geçiyor o yüzden o gibi şahısların bizi ekstra heyecanlandıracağı durum yok
-
Her gün biri “ genel müdürlükten haber aldım” diyo hangisi doğru acabaaa
-
Bugünde açıklanmayacak herhalde
-
@umrhn sanki
-
@Özge92 Of bari bugün yarın diyip insanı umutlandırmasınlar
-
@umrhn kesinlikle ya ama yok en iyisi beklememek olacak galiba ️
-
allah rızası için şu duyumlarınızı yazmayın buraya. Genel müdürlükten varsa bir tanıdığınız siz zaten işe alınmışsınız demektir kendinizi bide ifşa etmeyin bari
-
@belinay doğru söze ne denir
-
Belki yarın açıklanır söyleyende kötü niyetli söylemiyor bence
-
Burada amaç duyum paylaşmak diye biliyorum. hayır insanların duyumlarını paylaşıyor diye verilen tepkiye bakın
-
@ggg şuan herkes beklemede olduğu için çokta fazla bekledik verilen tepki doğal heyecan yapılıyor tabi duyuymlarla ama bende paylaşılmasının doğru olduğunu düşünüyorum bu sürece gelen kimse kötü niyetli değildir
-
Ya zaten ben genel müdürlük için dedim umutlandırmasınlar diye
-
@ggg duyum paylaşmakta tabi ki sorun yok. Amaçlardan biri de o zaten dediginiz gibi. Ama temelsiz dayanıksız sadece tahminine dayanan düşünceleri “Genel Müdürlükten duyum “ şeklinde paylaşıp gereksiz heyecan olusturmaları sanırım hayal kırıklıgı yaratıyor bu duyumları can ümidiyle bekleyenleri. Gerci bu durum mülakatların vazgecilmez özelligi zaten. (İyi niyetli istisnalar muhakkak vardır )
-
@ShaCo o ayrımı nasıl yapıyorsunuz kimin iyi niyetle veya kötü niyetle yazdığı ? Her gün o umutla bekliyoruz heyecan hep var çok takılmamak lazım.
-
@ggg İlla birinin Genel müdürlük duyumu doğru çıkacaktır zaten. O yüzden iyi heyecanlı bekleyişler size.
-
evt duyumlar paylaşılabilir ki forumlarda zaten bunun için var. ama nasıl duyumlar? sınav esnasında gorevlilerin verdiği bilgiler, insan kaynaklarını ararken verilen bilgiler vs. bunları paylaşmanızı bizde istıyoruz. ama genel müdürlükten, baş müfettişlikten gibi abes duyumları şahsen bn duymak istemiyorum.bunlar tamamen insanların kendini ifşa etmesidir. beklemekten yeterince gerildik daha fazla germeye gerek yok.
-
@ShaCo ben her gün heyecanlıyım size de bol şans dediğiniz gibi sizi heyecanlandıran birinin duyumu doğru çıkacaktır
-
@belinay evet gergin olduğunuz her mesajdan belli oluyor zaten. Duyumlar serbest buna kimse karışamaz İk Bilgi vermiyor amaç sadece iknın verdiği bilgiler ise bu platform yerine telefon numaralarını arayarak sizin için en doğru ve duymak isteyeceğiniz bilgi paylaşımını alırsınız