HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Gökcelif Bilmiyorum ama sınav 15.00te bitecekse zaten mağduriyet başladı
-
@Hasret hayır ya 15.00 te sistem kapanacak yazıyordu
-
@ichbin1berliner bence de 15 te sistem kapanacak yazıyordu
-
@Hasret farkındaysanız şu anda 45 dakika kalmadı anlatmak istediğim de bu mail çok daha önceden gelmeliydi
-
Arkadaşlar Urfa’dan giren var mı? Az önce biri aradıda ağ sorunu varmış Urfa’da acaba ondan mı
-
Arkadaşlar linkin kopyasını buraya atabilen yok mu?
-
@ichbin1berliner bilgi kirliliği yaratmayalım sınava başlayabileceğin süre en fazla 3 e kadar ancak örneğin 2:50 de başladın yine 45 dk devam edebiliyorsun
-
mardinden link alan varmı ? bana hala gelmedi ya şaka gibi
-
Şuan kimimize link gelmedi kimimize geldi ama sayfaya giremiyoruz durum böyle.Soruları gören olursa bi haber etsin.
-
@kymkmadyı hayır adayın süresi olsa dahi sistem 3 te kapanacak yazıyordu
-
Arkadaslar sakin olun 3 te sistem kapanacak ancak 1 dk bile once girenin hakki korunacak 3 e kadar da illaki herkese mail gelir kimse magdur edilmez bana da hala mail gelmedi
-
Geldi bana mail
-
Arkadaşlar bana mail geldi ama sisteme giremiyorum
-
@Gökcelif Sınav günü saat 15.00 itibariyle link üzerinden uygulamaya erişim kapatılacaktır. Ancak belirtilen saatte testi çözmeye devam eden adayların 45 dakikalık sürenin kalan kısmını tamamlamasına imkân tanınacaktır. yani hocam bana e mail kopyasıda yaptırdınız ama olsun sıkıntı yok bilgilenelim heyecana kapılmayalım
-
@kymkmadyı umarım hocam
-
Sisteme girilmiyor ama
-
@kpss01 hangi il hocam
-
Linl gelen oldumu ya henüz mail gelmedi kaldı yarım saat
-
@ichbin1berliner Erzurum. Arkadaşlar acaba bütün herkese mail ulaştıktan sonra mı sistem açılacak 15 e kadar herkese ulaşıp ondan sonra mı 45 dakika açık kalacal
-
@kpss01 mantıklı