HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Erişim kodu hatalı veya geçerlilik süresi dolmuş.
Lütfen size sağlanan bağlantıyı kontrol ediniz. Sorun devam ederse size bu bağlantıyı sağlayan firma ile iletişime geçiniz. yazıyor ekranda böyle çıkan var mı? -
@deuceko Erzurumdayum bana geldi ama diyarbakır da arkadaşım var 20 dakika olmasına rağmen hala ona gelmedi
-
@erdogomez ben
-
@kpss01 rakibimsiin o zaman . Alfabetik de yaniliyorum o zamn
-
@erdogomez bende öyle
-
Urfa’yım hala gelmedi
-
@deuceko adil Bi sınav ortamında rakip olmayı çok isterdim ama şuan o bankada yeri belli olanlar belki de ilk maaşları için arkadaşlarına yemek sözü veriyordur bizde burda mail bekliyoruz
-
Link gelmedi diye üzülmeyin bize link geldide ne oldu boş link
-
bağlantı sıfırlandı yazıyor
-
Erişim olmuyor ik arıyorum açmıyor çok saçma nolcak böyle sınav tekrarlanması lazım giremedi k ki sınava
-
Zaten sınav ücreti almamalarından belliydi ne mail var mail gelende giremiyo
-
evet link gelmeyen arkadaşlar an itibariyle 15 dk kaldı nasıl iş yapıyorsun eyyy halk bankası hepimizi mağdur ettin
-
bari şu tarihe şu zamana aldık diye bir düzeltme yapsalar da onu mail atsalar
-
15 dj kaldı mail geldi giriş yapılmıyor bu nasıl iş
-
Bana da geldi açılmıyor
-
Geçerlilik süresi doldu uyarısı almaya başladım ne güzel ya giremediğimiz sınavın süresinin sonuna geldik
-
@kymkmadyı geldimi hocam size
-
@Hasret 45 dk bekliyorum sadece link attılar aslında tam giriş yapıp soruları görecektim e posta hatası verdi sayfayı yeniledim bu sayfaya ulaşılamıyor yazısı ekrana çıktı
-
@serra yok hocam gelmedi hala malatyalılara link göndermeye bile tenezzül etmediler herhalde
-
Göndereceğiniz linke ben ya