HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@mahalkme yanlista girmemistim aslinda . 2 kez bsvuru yapmaya calistim bu tc ye ait basvuru yapilmistir uyarisi verdi fakat mail yok anlayamadim ik ariyorum ualasamiyorum bi sorun yasar miyim sinava giremez miyim
-
@tercihiniyap bende halk bank çalışanayım hocam yükselme o kadar zor değil.bankada bir ünvan birde görev var siz başlarken göreviniz banko hizm asistanı olacak ünvan ise servis görevlisi sınavla ünvanda yükseleceksiniz servis gör servis yet yönetmen yard yönetmen bu sınava 3 yılda bir girip yükseliyorsunuz eğer kazanamazsan ertesi yıl bi daha girersin ama servis gör den yetkili olmak için 3 yıl bekleyeceksiniz ayrıca görev içinde şubenizdeki açık çevre ilçelerdeki açık sizin performansınız yani pazarlama operasyon yetkinliğiniz müdürünüzün size bakışı her şey önemli eğer yer olursa hemen yükselebilirsiniz mesela giren benimle aynı anda arkadaşlarımdan bazıları şubede açık vardı pazarlamaya ya da operasyon asistliğine geçti.yükselme bu sebeple zor olabilir yani
-
@Su28A yok hocam ondan deilde hani sinav cagirisi mailinize atilirsa die dedim.hani mailnzi yanlis yazmissaniz sorun olurmu diede.muhtemelen telefona mesajda atarlar
-
@mahalkme insallah telefona atarlar hocam
-
Kimler hangi ile başvurdu arkadaşlar
-
Ben hatay
-
Il secenegi yoktu ama demi basvuruda ben gormedim Ama ikametgahim batman icin basvurdum
-
Arkadaslar Genel yetenek sinavi icin Sayisal mantik sozel mantik mi calismaliyiz Sekil yetenegi de var mi? Bilgisi olan aydinlatirsa cok iyi olur..
-
başlık çok durgun arkadaşlar çok başvuru olmadı sanırım
-
@ichbin1berliner bence hiçbirşey belli olmadığı için sessiz
-
@Özge92 olabilir. Hangi ile başvurdunuz
-
Arkadaslar sinava nasil hazirlanmaliyiz ona gore kitap siparisi vericem bilgim yok ilk defa giricem banka sinavina kusura bakmayin
-
Malatya için başvuran var mı arkadaşlar
-
@Su28A internetten banka sınavı hazırlık kitaplarına bakabilirsin gerekli şeyler o kitaplarda var hepsinin içeriği hemen hemen aynı zaten
-
@Sbky2019 ben varım
-
Ya bu mailler nezamn gelecek acaba️
-
@Özge92 gelseydi bir an önce sınav tarihini öğrenirdik en azindan
-
Mail geldiginde yazar misin buraya . Cunku bana ilk mailde gelmedi yine gelmezse haberim olsun diye
-
@adams aynen böyle sınav daveti gelecek mi onu bile bilmiyoruz
-
@mahalkme çok başvuran yok sanırım