HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@umrhn en gec yarın demişti dün yarın oldu işte
-
@xvcty aaa ben yanlış hatırladım o zaman ya acaba bugün açıklanır mı çünkü geçen bi sınav da akşam açıklandı
-
@xvcty bak mesela kişilik envanteri akşam 21.57 de açıklanmış
-
@umrhn evet gec saatte açıklanmıstı ama mesela sisteme giriş yapılamıyordu gün boyunca girilmedi Ozaman. açıklanacak olsa gene öyle bişey olmaz mıydı Kafamda deli sorular
-
Valla bilmiyorum ya inşallah yarına kadar açıklanır
-
@xvcty kesin girilmiyor muydu bütün gün
-
@zeyzeytin evet sabahtan akşama kadar şifre veya kullanıcı adı yanlış demişti arkadaslarımla denemiştik onlardada öyleydi
-
@xvcty şimdi giriliyor belki bu sefer öyle olmaz
-
-
@zeyzeytin bende bilemiyorum ozaman öyleydi şimdi nasıl olur o whattsaptaki arkadaş bugun birşey dedimi
-
@belinay evet o linkten bahsediyorum bende hala direk sorunsuz giriyor valla
-
@xvcty hayır o da biz gibi bekliyor pazartesi tekrar sordurcam dedi
-
@xvcty 3 kere denedm hep ilkinde hata verip ikinciye gırış yapıyodu. üst üste denedm bi 10 kere şuan hata vermıyo artık
-
@belinay ben pazartesi aradım.ik yi değerlendirme devam ediyor bitince bilgi verilecektir denildi
-
Yani bnde ayın 15.de iş başı die duymuştum ama oda olmadı.artık bilemiyoruz ki duyduğumuz herşey yanlış çıktı.inşallah yarın açıklanır artık ama bnve açıklanacak yarın
-
@Özge92 hocam siz nerden duymustunuz
-
@Özge92 aynen hocam nerden duymuştunuz sağlam kaynak mıydı ki 15 i zaten Pazar gününe geliyor
-
-
@Özge92 acaba Pazar mı açıklarlar belli olmaz
-
İk yı en son aradığımda eğitim ne zaman olacak dıye sormuştum. direk oryantasyon yani eğitimle başlayacaksınız dedi.eğitime başladığınız gün sizin ilk iş gününüz sayılacak dedi