HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Mühendiiis banada sordular en ücra yere gider misin dediler
-
@Mühendiiis herkese sordular hocam bana da sordular
-
@umrhn zaten Doğu illeri açıldı neden sordular onu anlamadım bana da 2 il söylediler bu ya da bu ile ne dersiniz vs diye . Belki de o il için alım dolarsa fakat yine de olumlu izlenim varsa hakkınızda almak içindir
-
Valla bilmiyorum da belki tepki ve verilen cevapları ölçmek içindir illa bi nedeni vardır o sorunun
-
O değil bugün de bitti
-
@umrhn cidden bitti şaka gbi
-
@glsnbz öylesine soruyorlar hocam banada mesela Maraş’a geçici görevle göndersem gider misin dediler
-
Mülakatlar hakkında sorulan sorulara göre yorum yapmak pek doğru değil bence. Kimilerine hiç alan sorusu sorulmazken kimilerine birçok alan sorusu sormuşlar. Kimine profesyonel iş hayatında Halkbank'ta çalışırken başka bir yerden daha iyi bir teklif alsanız gider misiniz diye sorarken diğerlerine başka şehirlerde çalışır mısınız diye sormuşlar. Amaç tamamen sizi tanımak, kendinizi anlatabilme yeteneğinize bakmak. Tavsiyem İk'yı çok sık aramayın zira dedikleri gibi onlar da bir şey bilmiyor. İş genel müdürlükte bitiyor. Üst yönetim ne zaman açıklansın derse o zaman açıklanır. Bir bakarsınız yarın açıklanır. Belki de bir ay sonra açıklanır. Örnek veriyorum mülakat salonuna girdiğinizde kaçınızın ayağa kalkıp elini sıktılar? Aynı şekilde odadan çıkarken de kaçınızın eli sıkıldı? Yine aynı şekilde kimilerini ayakta karşılamışlar, kimilerini oturarak. Herkese farklı davranıyorlar zira mülakatlarda birer adet İk'da çalışan psikolog da oluyor. Tepkinizi, hal ve hareketlerinizi ölçüyorlar. Herkese farklı sorular sorulması, farklı davranılması gayet doğal.
-
@proct hocam herkese farklı sorular sorulduğunu zaten forumda da öğrenmiştik muhakkak ki bu böyle bana alan soruları çoktan soruldu arkadaşıma hiç sorulmamıştı . Bunları buradaki paylaşımlardan da okuduk . Zaten amaç buydu. Hepsi bir fikir yürütme zaman geçirmek diyelim . Ama bende ik aramanın faydasız olduğunu düşünüyorum . Sınav dendiği anda “ değerlendirme sürecinde “ deniyor .Süreç olarak da insanlara ocağa kadar alım olacak dendiği için bu kadar bekliyor arkadaşlar ve biz . Yoksa vakıf bank mesela 3 ay sonra alım yapmıştı sınavdan yani bunlar elbetteki değişiyor. Umarım herkes güzel haberler alır ne diyelim
-
Çağrı merkezi mülakat sonuçları ile ilgili bilgisi olan varmı acaba?
-
@glsnbz Haklısınız, evet. Umarım herkes güzel haberler alır.
-
@aliuguz facebookta tesadüfen bir arkadasın aralık sonunda acıklanacagını yazdıgını görmüştüm ik söyledi diyordu ama ne kadar doğru yanlış bilemem
-
@xvcty yav kim bekleyecek Aralık sonunu
-
@umrhn hocam sakin olun bizimki değil çağrı merkezi sınavı ayrı oldu ben ondan bahsettim
-
@glsnbz zaten ik yı safece bankadan birileriyle konuşmuş olup içimizi biraz olsun rahatlatmak için arıyoruz heralde yani şahsen onların bize bilgi vereceklerini hiç düşünmüyorum ki vermediler hiç. Bnm bazen banka çalışanlarına bile sorasım geliyor yani.sabırsıxlık️
-
@xvcty ay valla yüreğime iniyordi
-
@Özge92 benim kalkıp İstanbul genel müdürlüğe gidesim var
-
@umrhn sormayın hep içimden gelen o
-
@Mühendiiis ben farklı ilde çalıştığım için bana bununla ilgili soru sormuşlardı.Ailenin yaşadığı şehri neden seçmediniz diye sormuşlardı.
-
Sisteme giriş yapılmıyor bende sizde durumlar ne ?galiba zaman geldi