HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
İlan tam metni ve ilana dair detaylar için;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-halkbank-gise-elemani-alim-ilani-h8217.html
-
Sadece Doğu illeri garip 1 yildan fazladır ilana çıkmıyor hiç mi ihtiyaç yok
-
Rezillik rezillik İstanbul yok bu nasıl bir saçmalık
-
Bu kadar buyuk illerde ihtiyac olmayip da doguya ilan acilmasinin tek sebebi dogudaki calisanlarin batı illere tayin istemesidir diye dusunuyorum
-
Uzman yardımcılığı gelmeyecek mi?
-
Arkadaslar halkbank nasildir tam bilmiyorum maas vs haklari . Şoyle soyleyeyim Ilk senem ve 74 puan aldim p48 de suan bu ilana basvurabilme imkanim var sizce napabilirim yani seneye tekrar ilan gelir derseniz 1 sene daha evde ders caliscam 2020 icin puanimi iyi yerlere getirmek niyetindeydim
-
Sınav fln yok sanki bahsettikleri sınav ne? Yani sizce ne soracaklar ben çok anlamadım
-
@Özge92 Sadece genel kültür soracaklarmış facebook da gördüm
-
@North-remembers İlanı muhtemelen ilk biz girdik ama dostum Şey gibi oldu tabi biraz, piyasaya mallar bizden dağılıyor, distribütörü biziz :))
İşin şakası bir yana servis görevlisinden farklı olarak şu Genel Yetenek soruları ile kişilik envanteri sorulacak yalnızca sınav kısmında. @Özge92 Bu kısımdan başarılı olanlar ise sözlü mülakata katılacak. İlk etapta koşullara uyan belli sayıda kişiyi davet edeceklerdir.
Ancak herhangi bir sayı bilgisi verilmemiş. Ayrıca çok enteresandır ama sitenin anasayfasından erişilmeyen bir sayfada ilan metni yayımlanmış. Oraya başvuru ekranından erişiliyor. Halbank'ın duyuruları içerisinde ise ilana dair bir haber yok. 6'sında başvuruları biten alımı acaba ne zaman herkese açık biçimde duyuracaklardı? -
@paretowilfredo güzel yazınız için teşekkür ederim:) söylediklerinize katılıyorum. Ozaman sınav için bizim bişeye çalışmamıza gerek yok.yani aslıdna ortada çalışılacak bi sınav yok dmi doğru anladım?
-
@Özge92 İlanda Genel Yetenek Testi olarak nitelenmiş dostum, bunun içeriği de mantık, akıl yürütme ve problem çözme olarak detaylandırılmış. Benim anladığım kadarıyla kastedilen test bazı kurumsal özel şirketlerin işe alımda kullandığı genel yetenek ve mantık sınavları vardır. Evrenseldir aslında, bildiğiniz mantık soruları vardır, mesela sözel mantıksal sınama soruları ile sayısal mantıktan bildiğimiz şekillere dair sorular gibi.
Diğer yandan problem çözme hususu işe alacak yapının Banka olduğu düşünülürse, Bankacılık sektörüne dair çözüm istenen bir problem olabilir.Afaki örnek veriyorum, bankanın x şubesinde, kredilerin geri ödemelerine dair sorun yaşandığı için ciro kaybı yaşanmaktadır. Sizin buna dair çözüm önerileriniz nelerdir? gibi.
Eğer yazılı biçimde yapılacaksa buna dair çözüm önerileri de seçenekler halinde verilebilir. İşte haciz koyulması, şubenin kredi verirken risk değerlendirmesini daha iyi yapması gereği vb.Benim anladığım açıkçası özel sektör bilgi ve deneyimlerime dayanarak bu tip bir uygulama.
İkinci kısım ise kişilik envanteri ki bu da gene belli bir kalıp uygulamadır. Belli sorularla karakterinizi analiz etmeye çalışırlar. Bu ise hem sizin hangi birimde çalıştırılabileceğinize dair bir ilk intiba imkanı tanır bankaya hem de mülakatta da size yaklaşımlarını şekillendirir. Özellikle gergin, sabırsız bir karakter iseniz mülakatta buna göre bir tavır belirleyip sizi çileden çıkaracak bir müşteri gibi üzerinize gelebilirler.
Bu denli profesyonel yapılır mı bilmiyorum tüm bunlar ama aşağı yukarı söyledikleri kavramlardan ortaya çıkan sonuç bu.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim anladım gayet iyi. Ben açıkçası sınav bekliyordum ve uzun zamandır bunlara çalışıyordum şimdi sınav olmayınca dahada heyecanlandım.cok mantıklı düşünemeyince sizlere sormak istedim.tekrar teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin inşallah allah
-
@Özge92 Amin dostum, Halkbank sezonu açtı, bakarsınız servis görevlisi ve diğer unvanlar için de ilanlar gelir. Onlar da bildiğimiz anlamda sınavlar olur yine. Siz hazırlığınızı sürdürün İyi çalışmalar dilerim dostum
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
Sınava başvuran arkadaşlar bu mail adresi neden küçük harfle yazılmıyor bnde mi sıkıntı var?
-
@Özge92 yok hocam kucuk yazilmio lerde yazilmio fakat benbasvuru yaptim mail geldi
-
Arkadaşlar benim ikametgahımı aldırma gibi bir durumum var sizce değer mi yapmalı mıyım maaş şartlar vs aydınlatabilirse bilen biri sevinirim
-
@themutsuz hocam yanilmiyorsam 2200tl gibi bi maaslari var
-
@mahalkme Bende internete öyle bir şey gördüm hocam az geldi aslında şehir değiştirmek için ama bankalar da 3 ay da bir çift maaş alma durumu da var diye biliyorum kafam karışık
-
Arkadaşlar, özür dilerim ama bize iç duyuruda gelen böyle bir alım ilanı yok. Bikaç görüştüğüm arkadaşın da konu hakkında bilgisi yok.