HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Bir de kişilik envanteri aşamasını başarıyla geçtik diyelim mülakat da kişilik envanterinin olduğu şehirde mi olur bilginiz var mı?
-
@ichbin1berliner evet çünkü ikamet ettiğiniz ilin bölge Müdürlüğü oraya bağlı o yüzden mülakatta Orda olacak
-
@Mrt1313 hayret ik demek cevap vermeye başladı.kişilik testi için bu kadar yol değmez ama artık mecbur gitmeliyiz
-
Bnce eleme olmayacak ya.ilanda bile doğrı yada yanlış cvpları bulunmamaktadır yazıyor
-
ARKADASLAR BENİM İCİN COK ONEMLİ MULAKAT TARİHİNİ OGRENEN YA DA.TAHMİN EDEN VAR Mİ
-
@Özge92 bencede
-
Ya ik yı arayan var mı arkadaşlar bunda eleme olacak mı acaba? Boşuna mülakat kıyafeti almayalım
-
@Özge92 mülakat kişilik envaterinden sonra başka bir tarihte yapılacak sonraki aşama olarak. O yüzden online sınav icin mülakat kıyafeti giymenize gerek yok.
-
@Özge92 mülakat olucak mı anlamısım hocam yeni farkettim kusura bakmayın. konuyla ilgili olarak sordugum kişiler elenenin pek olmadıgını söylediler kişilik envanteri için.
-
@ShaCo biliyorum hocam.mülakat için şimdiden kıyafet alan arkadaşlarım var mülakata kesin çağrılacakmıyız acaba diyorum.bunda eleme olmayacaksa kesin çağrılacaz ama olacaksa?
-
@ShaCo bnde cvbınızı şimdi okudum hocam anladım
-
@ShaCo bukafat üniversitede fln olunca Bn olacak mı acaba dedim ik yı aradım ama açmadılar
-
@Özge92 Merhabalar,benim kişilik envanteri sınav giriş belgemde fotoğrafım gözükmüyor bu sorun oluşturur mu? Sormak için İk yı arıyorum ama açmıyor yardımcı olursanız sevinirim
-
@zaman hocam bi şekilde ulaşırsınız Bn ulaşırsam yardımcı olurum tabi
-
@Özge92 Teşekkür ederim hocam. Ulaştım ben ik ya fotoğrafı başvuru yaparken yükleyememişim. Kimlikteki fotoğrafımla benziyorsam sorun olmazmış
-
@zaman bende de o şekilde . İki kimlikle gelirseniz sıkıntı olmaz denildi . Kişilik envanterinde eleme olur mu ? İk ya soran var mı ?
-
Arkadaşlar bugün gelecek olan mesajdan anladığım telefonla sınava girebiliyoruz dimi yanlış anlamadım?
-
@Esengül mesajda girilir deniliyor sorun olmaz
-
@ShaCo kişilik envanterinde eleme olacak mı ? İnsan kaynaklarından bununla ilgili Bilgi alan var mı?
-
@xyzzxy bunda da eleme olacaklarını söylediler de bana yine de bırakacaklarını zannetmiyorum kimseyi bırakmıyorlar bırakma ihtimalleri %1