HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ShaCo ik yi aradim mulakat tarihi belirlenmedi gene kurul karar almadi henuz dedi birde siz arayin bolge mudurlugu tarih veriyormus simdi forumda okuduguma gore ama ik tarih belli degil diyo anlamadim birsey
-
@malatyamerve hocam anlamadım şimdi mülakat olacak mi bu hafta içinde olamıyacak mi herkes başka şeyler yazmış?
-
@Esengül birde sen ara 02165035171-72 den bakayim sana ne diyecekler bolge mudurlugu farkli soyluyo ik farkli arayinca ne dediklerini buraya yazarmisin
-
Belkide elenecegiz mulakata hak kazanamiyacagiz ... cok buyuk eleme olacak belli ya zaten hallbankasi mufettslik sinavinda da envanterle elenen cok
-
Malatya bolge mudurlugunu aramadim ik yi aradim malatya bolge mudurlugunun telefonu da 0422 212 73 18
-
@Esengül bölge pazarlama müdürü,salı carsamba envanter sonuclarının acıklanacagını cumartesi pazar ise mülakat olacagını söyledi
-
@malatyamerve sag olun hocam. Net cevap alamayınca belki alan vardır diye sormustum
-
@malatyamerve hocam aradım net bir bilgi yok bilgilendirme olacak dedi
-
@malatyamerve evet malesef bu aşamaya gelip bu aşamadan sonra elenmek üzücü olur..
-
@Esengül ik yi aradiniz degil mi
-
@Esengül kaymakamlik sinavi oldugunu biliyorlardir umarim benim zaten envarterdem pek umudum yok bir gise memurun da nasil bir ozellik aradiklarinida anlayamadım
-
@ShaCo bolge mudurlugu tamam yeni okudum peki kaymakamlik sinavi icin bi esneklik vereceklermi onuda bilmiyoruz tabi
-
Ben Erzincan için sınava girmiştim. Az önce Erzurum’da kişilik envanterinden çıktım. Sınıfta da mülakatın yüksek ihtimal haftaya olacağı gibi bi konuşma oldu yetkililer tarafından.
-
@malatyamerve ever hocam
-
@malatyamerve sınav belirtttim ama kaymakamlık diye belirtmedim ..Allahtan ümit kesilmez hocam ama bende anlayamadım ne yapmak istiyorlar ama aklımdan geçenler değildir umarım..
-
@Esengül arkadaşlar benim arkadaşım abisi İK çalışıyor.24 ile 200 kişi alınacakmış.17500 başvuru yapılmış.Bilginiz olsun
-
@diyarbakırlıı bence ilk başvuru yapılan sayı 17500 kişidir sınavı geçen sayı bu kadar değildir
-
@serdar-aksoy bence de öyle olsa bölge 5 oturumla sınav yapamazdı . Oturum sayısı çok daha fazla olurdu .
-
@xyzzxy kesinlikle Malatya bölgesinde 300 kişi vardı verilen sayı ilk başvuruda başvuru yapan sayisidir
-
@serdar-aksoy acaba bölgeden sonuçların açıklanacağı tarih bilgisini net alan var mı