HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ysr diplomaya bakıp geri mi veriyorlar
-
Arkadaşlar selamlar.
Özellikle bu başlığa yazmaya çalışan arkadaşlarımızın sık sık sehven başlık açtığını, ileti girmekte zorlandığını gözlemledik. Forumu daha rahat kullanmak için Kılavuzumuzu inceleyebilirsiniz. İyi forumlar dileriz. -
@umrhn ewet
-
@htcnf evet
-
Hiç iktisatçı biri girmedi mi bu mülakata yahu
-
@ysr bana da anlatır msınz benimde mülakat Pazartesi
-
@oays ben kamudan mezunum ama daha giremedim
-
@frht benim Urfa pazartesi 8 de
-
@Helin6321olur hocam.. bende urfadan katıldım
-
@ysr bende urfadan girecem saat 14:00 a alınmış ne gibi sorular vardı acaba iktisat mezunu varmi aramızda giren en azından nasıl geçtiğini söylese
-
@mrtyglr bende salı günü gircem sınava sınavdan sonra yazar mısın neler sorduklarını. İktisatçı kimse yok şaka gibi
-
@ysr dinliyorum sizi hocam
-
Arkadaşlar sonuç sayfasında 12 mesajda 14:00 hangisini baz aldınız
-
@emrebyk SMS ile bilgilendirme geldi bana 14 e alındı diye gelmeyen 12 de gider herkese atılmamış olabilir
-
Bnde hala 12
-
Nasıl geçti mülakat
-
@mrtyglr nasıl geçti mülakatınız sorular nelerdi acab
-
Şanlıurfa 3. Komisyon baya bir zorladı diğer 2 komisyondan çıkan adaylar sohbet havasında günlük konuşma olduğunu belirtirken 3. Komisyon bölümümüzde ilgili sorulara ağırlık verdi bana banka muhasebesinde teminat mektupları hangi bölümde tutulur diye soruldu aslında bildiğim ama mülakat anında heyecandan aklıma gelmedi başarılar herkese
-
@mrtyglr üzüldüm sizin adınıza ama yine de iyi gelir inş sonuçlarınız işi alırsınız
-
@mrtyglr bende Urfa 3. Komisyonda Cumartesi sabah ilk Mülakata gireblerdenim . 3. Komisyon sordu gerçekten bana da banka terimleri soruldu bir bayan 3 erkek vardı