HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Daha çok muhabbet havasında geçen var mı?
-
@Melikeerdem benden önce giren beyefendi vardı O bana hiç Bilgi sormadılar dedi bize niye öyle srdular anlayamıyorum
-
@Melikeerdem kişilik envanteri sonucuna göre soru soruyorlar galiba, ben mülakat sorularında değil (merkez bankası görevleri, para politilası ve güncel konularda) muhabbet konusunda daha çok zorlandım. Muhabbetten kast edilen tam olarak ne onu da açkmak gerek, nasılsın iyimisin diye sormamışlarıdır. Konuşmalarıyla tepkileri ölçütüp kişilik analizi edilmiştir. Yani sorular çok vaktimi almadı "muhabbet "daha uzun sürdü, bende "muhabbet havasında" geçtiğini düşündüm
-
........silinmiştir
-
@Gizlimat benim muhabbet havasında geçti bi kaç bilgi sordular sadece. Ama kendimi iyi tanıttığımı düşünüyorum
-
@Melikeerdem hangi il için başvurdunuz
-
@glsnbz ağrı
-
Erken açıklanır inşallah
-
@Melikeerdem nasip olur inşallah
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır bilginiz var mı
-
Ne zaman açıklanacagı konusunda tahmini olan varmı yada bir duyum alan
-
İk yi arayan var mi
-
Ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı
-
Bilgi için bankayı arayan oldu mu?
-
@kcmnmrv ik herhangi bir bilgi veremeyeceğini söyledi açıklanma tarihi konusunda
-
@kcmnmrv ben dün aradım önümüzdeki haftalarda dediler bilmediğimiz bir şey yok yani ️
-
Açıklansada rahatlasak ya
-
@hera sürecin hızlı ilerleyeceği hatta haftaya işe baslanacagı söyleniyordu
-
@xvcty bizde sorduğumuzda yıl bitmeden işe başlamış olursunuz demişlerdi
-
@ggg normalde mülakat açıklanması uzun sürüyor ama bu yıl farklı olarak çok cabuk ilerleyeceğini Mülakattan ortalama 2 hafta sonra işe başlanacagını belirtmişlerdi bende bilemedim şimdi herkes Farklı bişey diyor