HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@xvcty eğitim bir hafta sürer büyük ihtimalle.önümüzdeki hafta Salı Çarşamba açıklanır die düşünüyorum
-
@Özge92 keşke bugun açıklansaydı da stresten kurtulsaydık
-
@xvcty keşke ️
-
@Özge92 mülakat ili kaç merkezdeydi bilen var mı acaba ? Urfa,Gaziantep başka ?
-
@glsnbz Diyarbakır da var
-
@glsnbz bilmiyorum hiç
-
@glsnbz Malatya var diye biliyorum birde
-
@oays anladım teşekkür ederim
-
Arkadaşlar hayırlı geceler, ben bugün Erzurum’a 12 ve Erzurum’a bağlı diğer illere 12 olmak üzere 24 kişi alınacağını duydum toplamda da bu bölge için 120 kişi mülakata girmiş.
Bunun anlamı her ile 5 katı çağrılmış sanırım .
Böyle bir duyum alan yada farklı duyan oldumu? -
@doga_muhtari o 120 kişinin hepsi Erzurum için olmayabilir 5 katı çağırmak çok saçma bence civardaki illerden gelenler ile o kadar olmuştur
-
@kcmnmrv zaten Doğu Anadolu için 120 kişi toplamda sadece Erzurum değil ama mesela 12 kişi içinde 60 kişi çağırmakta ne bileyim
-
@doga_muhtari ağrı için 12 kişi girdi mülakata 5 katı olduğunu sanmıyorum 3 katı diye düşünüyorum
-
@hera ya zaten envanterden geçenler girmedi mi mülakata nasıl üç yada beş katı muhabbeti oluyor?
-
@umrhn envanterden ona gore eleme yapıyorlar zaten her ilden kaç kişi alınacaksa katı kadar kişiyi geçiriyorlar
-
Ne zaman açıklanacağı konusunda kesin bir bilgisi olan yok mu
-
@hera sanmıyorum envanterde tutarlılığa bakıyorlar ona göre eliyorlar dediğniz sistem biraz garip
-
@seçkin yokta her zamn ki gibi çarşamba olyr herhalde
-
@umrhn belirli bir puan aralığında olanları mülakata çağırmışlar
-
@umrhn Çarşamba tesadüfmü acaba biri sormuş mülakatta Çarşamba’ları mı açıklıyormuşuz herşeyi demiş️
-
Forum cok sessiz