HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@egkegk ilana çıkılan sayı kadar alım yapılmadı mı?
-
Mesela Batman'da toplam 3 şube gözüküyor 1 şube ilçede 2 si merkezde ortalama kaç kişi alınır bilemiyorum... Sınavda kamera olacak mı olmayacak mi bilen var mı?
-
İyi akşamlar kimsenin sınavla alımla bir bilgisi yok mu 13 Ekim az kaldı sonuçta
-
@Su28A gerekli bilgiyi bankanın vermesi gerekiyordu saçma sapan bir sınav yapıyorlar webcam ile ilgili bile bir bilgi yok hiç güvenilir bir sınav değil kendi alacaklarını alırlar onlar
-
@adams ne guzel soylediniz hocam
-
Ya da alım hemen gerçeklessin zorlama olmasın diye böyle bı sınav yapılıyor olamaz mı???
-
@Su28A tabiki olabilir ama yine de hakkaniyetli bi sınav olmasının surecle ilgisi olmazdı bence
-
Online yapmaktansa 13 ekimde bölge mudurluklerinin old yerde bir yazili sınav yapsa yine herkes gidip girecekti zaten optikleri anında taratip kim kaç puan aldıysa ona göre değerlendirme yapardı bir haftada herşey biter kazananlar gider başlardı çalışmaya
-
@adams evet doğru söylüyorsunuz bu alım özel bankaların alımına benzemiş acaba gişe elemanı alımi olduğu için önemsemiyor lar mı?
-
@Su28A daha önce sadece gişe için de alim yaptıklarında yazılı yapmışlardı
-
@adams Belki de mülakata karar verilecek kimin alınıp alınmadığı sadece göstermelik bir sınavdır bu da bir seçenek
-
Arkadaşlar mülakat ne zamana olur tahmini
-
@Su28A başvurularla sınav tarihi arası 35 gün. Muhtemelen mülakat da sınavdan 1 ay sonra olur.
-
Arkadaşlar ben kasımda askere gidiyorum mayısta dönücem süreçte başarılı olursak bana sıkıntısı olurmu askerliğin bilgisi olan lütfen cevap versin
-
@mhmt37 teşekkürler
-
@ByAlperen bir arkadaşım 1-2 aya askere gidecek şartlarda muaf veya 2020 ye kadar tecilli olma şartı olduğu için başvuruda bulunamadı
-
Arkadaşlar nerden test çözüyorsunz aldığım tüm kitaplar online sınava göre çok ağır. Kitap öneriniz var mı?
-
Banka sınavlarına özel sayısal sözel mantık kitap aldım yeni ona başlayacağım
-
Duyum alan yok mu sınavla ilgili
-
Evet arkadaşlar bilgisi duyumu vs olan yok mu ya