HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@mrtyglr yargı dağıtmayın yapmadığım bir seyden dolayı bana bu şekilde ithamda bulunamazsınız
-
Sonuç ne zaman açıklanır arkadaşlar
-
Bu sınavda yanlış doğruları götüryormu cevabı bilemesekte işaretlemek zorunda olduğum sorular vardı
-
Ne zaman açıklanacak acaba
-
@ilhan_ genel müdürlüğü aradım 1-2 haftaya denildi
-
@Hasret inşallah
-
@Su28A olumsuz olanlara da dönüş yapılıyor mu.
-
Arkadaşlar bitane şekil sorusu vardı palyaçolu salıncaklı onu ne yaptınız?
-
@Özge92 aaa o nasıl soruymus bende yoktu oyle bir sey
-
@Özge92 bende de.yoktu hocam sorular farkliymis demek ki
-
@mahalkme evet farklıydı zaten hocam sadece birkaç soru aynıydı. belki aynı olan vardır dedim merak etmiştim bu soruyu
-
Günaydın arkadaşlar ik aradım sınav sonucu minimum 3-4 haftaya belli olur dedi . Başarısız olanlara mail gelecek mi dedim inanın şuan bilemiyorum gelmeyebilir başarılı olanlara kişilik envanteri gelecek dedi . Değerlendirmeler devam ediyor takipte kalın dedi. Mülakat tarihi belli mi dedim . Açıklandıktan sonra karar verilecek dedi
-
@Su28A hocam degerlendirmeler devam ediyor derken ne demek istediler anlamadim
-
@mahalkme herhalde başarılı başarısız olanlar ayırt ediliyor anlamında anladım ben ama bilemedim . Dediği şey değerlendirmeler devam ediyor takipte kalın dedi
-
Forumda birine de sanırım 1-2 haftaya açiklanacak denmişti bana 3-4 hafta minimum dediler hatta . Aramızdan biri daha arayıp sorsa mi acaba
-
@Su28A yani sonuclar 3 4 haftaya diyip degerlendirmeler devam ediyor demeleri degisik geldi.acaba degerlendirip kisilik envanteri gonderip onun sonucunumu 3 4 haftaya aciklayacaklar
-
@Su28A arkadaşlar kişilik envanteri nasıl birşey daha önce deneyimleyen oldu mu?
-
@cn91 ben daha once halkbankin mulakatina katildim.ozaman kisilik envanteri yapildi hocam .bi olay verio bu olayda nasil davrancagin soruluo mesela.aynisina benzer soru bi 10 soru sonra daha yine karsina cikio tutarli olup olmadigin filan olculuo oyle
-
Kaç kişi sınava girdi acaba
-
@ilhan_ belli değil. Kaç kişi alacakları da belli değil. Net olan hiçbirşey yok.