HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Özge92 Bende merak ediyorum bir önce açıklanmasını istiyorum
-
@Mrt1313 Hocam benim katılacağım ilde yanlışlık yapılmış onu nasıl duzelte bilirim bilginiz var mı
-
@mahalkme Hocam kişilik envanteriyle mülakat aynı günde mi yapılıyor.ve benim katılacağım il de yanlışlık yapılmış onu nasıl duzelte bilirim
-
@serdar-aksoy yani mormalde kisilik envanteriyle grup mulakati ayni gun yapmislardi.bireyseli ertesi gun yapmislardi.bu defa nasil yaparlar bilemiyorum
-
@mahalkme Peki sadece tercih olan il üzerinden mi degerlendiriliyorsun yoksa orda başla ilere atanma durumun var mı benim katılacağım ilde yanlışlık yapılmış çünkü
-
@serdar-aksoy hocam yani tercih ettiginiz il.ben sehirde hatayi ilk defa duydum.ik yi aramadinizmi.
-
@mahalkme bunda grup mülakatı yok ama dmi ilanda yazmıyordu
-
@mahalkme ik defalarca aradım ama cevap yok ben eskiden Bingöl de yaşıyordum ama iki yıldır Antep e yerleştim burda yaşıyorum İnş düzeltilir diye umut ediyorum
-
@serdar-aksoy hocam bankaya mail atın
-
@Özge92 Hocam emin olun atmadığım kurum kalmadı sınav da 85 puan aldım ve yazık olacak bu puana.bingolle giderim gitmesine de Orda beş yıl çalışmak zorundasın eş durumu yok ben de nisanliyim ve nişanlım Antep de yeni atanmış Oda dört yıl çakılı baya mağdur oldum
-
@Özge92 hocam yani ilanda yazmiyo zaten mulakat tarihiyle beraber acikliyorlar ama bu defa olurmu bilemiyorum.gecen sene oldu
-
@serdar-aksoy aa hocam siz antep yazdiniz bingolmu cikti.ikametinizi aldirmadinizmi
-
@mahalkme ikametgahim Antep de ne noldu nasıl oldu ben de anlamadım ik cevap verse neden böyle olduğunu alacağım da ama malesef Siz halk bankasında şuan çalışıyorsunuz demi
-
@serdar-aksoy maalesef iki kere mulakata kaldim elendim hocam.
-
@Mrt1313 bende arkadaşlar ama 1 aya diyolar geneldr biz mülakatta neler sorukabilid o konuda fikir alışverişi yapsak:)
-
@Esengül ilk defa bir bankanın mülakatına girecem bundan önce denizbankın sınavına ve kişilik envanter testine girdim daha açıklanmadı bu mülakatta ne çıkacak bir fikrim yok
-
@Mrt1313 bnde ilk defa girecem.bazılarına Bilgi soruluyormuş bazılarına öyle aileni fln soruyorlarmış
-
@Mrt1313 anladım hayırlısı artık hepimizin hakkında:)
-
Arkadaşlar bu envanter testini hiç geçemeyen olmuş mu duydunuz mu? Bu yüzden mülakata giremeyen?
-
Merhaba arkadaşlar gaziantep için tercih yaptım bende nişanlım farklı şehirde eş durumunda tayin olayı nasıl oluyor halkbankasında.