HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Esmac o değişkenlik gösteren birşey kesin değil bende sormuştum ik ya ya ararız ya mesaj atarız yada mail kesin ararız diye birsey diyemem dedi
-
@xvcty anladım teşekkür ederim
-
gene haftaya kaldı ya keşke sürpriz yapıp bugün açıklasalar
-
@umrhn Son düzlükteyiz diye düşünüyorum, herhalde galiba sanırım
-
@ygt16 bende acıklanacak bu hafta diyorum en gec çarşambaya
-
@xvcty ya evet öyle olması gerekmiyor mu. eğer yıl bitmeden iş başı yapacaksak bu aralığın son haftası olur. Aralık ikinci ve 3.haftası eğitim haftası olmalı ve bu hafta içi son günlere de bırakamazlar ki evrakları toparlamamız gerek
-
@ggg Geçen sene 20 gün içinde açıklanmış şu an 21 gün oldu, bu hafta sonuclanması gerek
-
@ggg evet hem diğer yıllara göre açıklanma günleri bu haftayı gösteriyor hemde eğitim evrak yıl bitmeden başlanması bu hafta olur diyor
-
@xvcty kazanıp kazanmadığımızı bir öğrensek evrak bir şey değil beklediğimize değse.
-
@ygt16 tabi ki de öyle zaten üzerimizde ki stresin nedeni bu değil mi inşallah evrakları toplama aşamasına geçebilmişizdir yoksa ne evrak sorun ne de ne zaman başlayacağımız yeterki açıklansın
-
@ygt16 aynen öyle tabi ki önemli olan kazanmak
-
Bende bugün aradım . Herkese olduğu gibi değerlendirme aşamasındadır diye otomatiğe bağlamışlar daha sınav kelimsini duyunca. Dedim ki peki yıl sonuna kadar işe başlama konusu doğru mu ? Onlar da “ yani bu bilgi bize de verildi fakat resmî olarak kesinleşmedi yazı gelmedi “ dedi net bir şey yokmuş yani
-
@glsnbz eğer böyle bi Bilgi gitmişse kendilerine ben program dahilinde olduğunu düşünüyorum yani bu program çok aksatılmaz heralde
-
@ggg bende öyle düşünüyorum herhangi bir aksama olursa diye resmî değil yazı henüz kesinleşmedi diyorlar sanırım
-
@glsnbz hayırlısı ile daha da uzamaz da açıklanır umarım
-
@ggg Umarım
-
@glsnbz IK’nı arayan oldu mu bugün
-
@ygt16 onlar da yıldı
-
@glsnbz kesinlikle
-
Bugün ik yi arayan var mi