9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@suigeneris123 yahu yazmayacaktım ama bu kadar kesin konuşmanıza kayıtsız kalamadım. 1. Beş yıllık sanayi planında 3 beyaz un şeker dokuma öncelikli sanayidir. 2.beş yıllık sanayi planında kömür maden demir. Nasıl bu kadar kesin olmaz yok diyorsunuz?
-
3 mü 4 mü kat olarak şimdi
-
@399mia hocam mal bildirimi sorusunun soru kökü hatalı değil mi tamam 0 ve 5 li yıllarda yapılıyor ona diyecek bişey ancak nasıl oluyor da memur 2019 yılında mal bildiriminde bulunabiliyor mantık gereği bunun da 0 veya 5 yıllı bir yılda yapılması gerekir ayrıca soru kökünde göreve yeni başlayan diye bir ayrım da yapmamıştı yanılmıyorsam öyle olunca 1 ay içinde yapılıyor istisnasını oluşturabilir ama bu durumu da vurgulamamıştı
-
@resen7 3kat fazlası
-
@suigeneris123 sorma hocam ya sizin nasıl geçti
-
@Hukuksever 4 tu hocam
-
@İrving-Fisher evet dogru ama fazlası geçiyodu ona eminim dikkat ettim
-
@AdamınBiri siz Gıda dediniz dimi
-
@AdamınBiri
bbysp'nında kurulmasına karar verilen sanayi kollarını 5 grup altında toplamak mümkündür.- dokuma (pamuk, kendir, yün) sanayi - - maden (demir-çelik, bakır, kükürt) sanayi
- kağıt ve selüloz sanayi - - toprak, seramik (cam, çimento)sanayi ve
- kimya (yapay ipek, gülyağı, fosforik asit, süper fosfat) sanayidir
Soruda da tam bunu soruyordu
-
ARkadaşwlr Türkçe de bir soru vardı kabuk ve çekirdek diyordu ne dediniz ona
-
@muzgor biçim içerik idi galiba
-
Her kese geçmiş olsun. Ama arkadaşlar bazılarını okuyunca ben acaba bu gün başka sınava mı girdim diyorum.
-
@İrving-Fisher herkes aynısını diyor da özgünlük ve içtenlik yaptım da ben
-
@muzgor yok paragrafta üslup konusu vardi sanki öyle hatırlıyorum
-
@gss15 tek yargıç sorusu hocam hatta cevabını biliyorsanız paylaşırsanız iyi olur
-
@İrving-Fisher sanki ben özgünlük sezdim Çünki geçmişteki sanatçılarla karşılaştırıyordu
-
@İrving-Fisher farklı yönlerinden bahsediyoedu
-
@muzgor neyse osym yayınlarsa öğreniriz artik
-
@İrving-Fisher emin miyiz hocam
-
@iyibiri ise yeni baslamistir