9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sessessc ne cevap kadınlar mi
-
Hata sorusu diye bahsedilen soru neydi? Hatırlayamadım da
-
@ceterisparibusss konya projesi , şehirlerin hepsi vardı. İlk kuruluşta 4 şehir vardı onları baz aldı.
-
@gss15 hocam tuik sayfasında evde çalışanlar en fazla o şık kadınlar mıydı evde çalışanlar mı
-
Türkçe sorularının cevaplarını hatırlayanlar var mı
-
@Keynesin-Faizi insan hakları neler cevaplar
-
@Keynesin-Faizi hata deyince ben de başka bir soru mu vardı dedim eyvallah hocam.
-
@muzgor hocam çok zor ya yakın şıklarda vardı bence o kısım ÖSYM ye kaldı
-
@gss15 burjuva işçi, dilekçe sadece kendi degil,tğrkiye insan hakları ve eşitlik kurumu, çocugun ebeyni(bilmiyorum), tek yargıç İn görevi Bn sadece 1 yaptm diger soruyu da hatırlamıom
-
@tarsuslu aynen hocam cevap Y=G/Py-px/py.x olmaliydi arkadaslar ilizyona kapilmis bence bu soruda
-
Uretici fazlasinin cevabi 100 degil miydi arkadaslar.MR=MC . AR=P formulu ve egim MR=2ARegim formulunden buldum
-
@sessessc hocam ben yargı için dilekçe verilmez olan şıkkı yaptım aklımda şöyle bişey kalmıştı Türkiye'de ikamet eden yabancılar kendileri için karşılıklılık esası gereği dilekçe hakkından yararlanırlar. O anda sanki kendilerine diye bi kelime var diye düşündüm bu nedenle yargı ile başlayan şıkkı yaptım
-
Türkçe de virgül sorusu vardı arkadaşlar "de" bağlacından sonra virgül gelmez hatalı olan oydu
-
BM İnsan hakları evrensel bildirgesi md 26/3 çocuklara verilecek eğitimin türünü seçmek öncelikle ana, babanın hakkıdır. Sorunun cevabı ebeveyn olacaktı bu durumda
-
@sessessc 1961 de ımf Den ilk borç almamızdan düşünün onunla ilgili
-
@mia_nur olabilir hocam
-
@mulkiyeli0007 yanlış hatırlamıyorsam, sorunun altındaki açıklamada G için kişinin geliri gibi bir bilgi vermişti. Eğer doğru hatırlıyorsam bu durumda G=px.x+py.y cevap
-
@Keynesin-Faizi aynen hocam insan hakları soruları için cevaplarınız nelerdir, kaç saattir tek yargıcı soran soruya cevap bekliyorum, bir de hocam insan hakları eşitlik kurulu cevap olan sorunun diğer şıklarını hatırlıyor musunux
-
Arkadaslar su sahsi dusuncelerinizi sorularin cevaplariymis gibi paylasmayin. ya sinavin genel formati hakkinda yorum yapin lakin su sinav ile alakali tamamen yapilan suan icin bilgi kirliligi bide bazi sorulara bakiyorum soylediklerinize sorulari o kadar degistirmek istemmisiniz ki yok onu sormadi aslinda su vardi yok o sorunun kalibi bu degildi su vardi diye yorum ve bilgi kirliligine sebeb oluyosunuz su anda osym aciklayana kadar soylediginiz hersey ama hersey askida hukumsuzdur.
-
@whshw Soru Avrupa İnsan Hakları Mahkemesindeki tek yargıcın görevlerini mi soruyordu dostum?