9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Etiketsiz vallaha kardesim.insanlar bu sorulari yaptiysa ki aciklaninca yikim olcak kanaatimce .ben baya dusuk kapatir diye dusunuyorum.celdirici soru sayisi fazlaydi.hic yapilamayacak soru sayisi da fazlaydi
-
@mia_nur
Defalarca okuyup iştişare edip duygusallık la görev bilinci arasında dengenin doğru olmadığı kanaatine varmıştım iki şık arasında kalıp işaretledim şıkkı tam hatırlayamıyorum ama görev bilinci ile duygudailığı birbirinden uzaklaştırıyor du sanki sonu görev bilincine bağlı kalmasını azaltır gibi bir şıktı soru kökünden de bu anlam dikkat ettim çıkıyordu -
@discotheque
Katılıyorum her sene müfredat genişliyor kolaya gitme ihtimali yok en basitinden 2005 yıllarında ki soru kalitesi olsa 80 lerde kapatır her sene müfredatı genişleyen ve soru tipi farklılaşıp zorlaşan Bi sınav bence belki ard arda yıllarda birbirine yakınlık olabilir bu sınav için bence en zor test sınavıydı kaymakamlığın çok muallakta sorular var
4 katı 3 katı gerçi bu 3 çıkacak gibi
Mtv KDV
İdarede bu şekilde belirsiz 5 soru daha vardır bende -
soruların zorluğu kolaylığı kişiden kişiye değişir, son üç sınavı kazanmış biri olarak geçen sınava (2018) göre anayasa-idare-teşkilat-insan hakları ve tarih bi kademe daha kolay idi, tr ekonomisini geçen sınavla benzer buldum; şöyle ki işaretleyip işaretlememe arasında götürüp getiren sorular yine var idi, türkçe bir kademe daha zor geldi bana, iktisat yine benzerdi, 3 kat-4 kat muhabbeti, birinci derece fiyat farklılaştırması gibi sorular geçen yıl da buna benzer sorular var idi. Bu sene çevremden edindiğim izlenim sınava daha fazla insanın daha nitelikli bir şekilde hazırlandığı. 1 sorunun da iptal edileceğini (kop) düşünürsek son kişinin netinin 72,72 - 73,72 aralığında olacağını düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@menekşe, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Türkçe hariç 65.25 netim inşlalah mülakata kalır
Nasil saçma şeyleri yanlış yapmışımTürkçe hariç soruların cevaplarını paylaşabilir misiniz?
-
@dlkaptan
Böyle bir durumla da karşılaşabiliriz basit hatalardan netim düştüğü için böyle Bi yorum da yapıyor olabilir her şeyi toparladığımda yine 100 üzerinden 73 ün üstüne çıkacağını tahmin etmiyorum mazan göstericek hakikaten nitelikli çalışan sayısı bencede artmış gibi -
Herkez kendi cevabına göre net hesaplaması yapıyor enterasan
-
Bence taban kesin 70. Kimseden daha 75 yapmisimdir tahmini bile duymadim ki ciddi anlamda gecen seneye kıyasla zor bir sinav oldu
-
@suigeneris123, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Herkez kendi cevabına göre net hesaplaması yapıyor enterasan
Klasik her sinav oncesi ayni muhabbet.Forumda puan siralamasi yapilir 20 kusuruncu olursun , sinav sonucun gelir ilk onda kazanirsin.Daha ortada cevaplar yok herkes puanini kusuratina kadar hesaplamis.
-
Türkçe soruları harici ve tartışmalı sorular dahilinde 66 küsur netim var..Ösym soruları paylaşınca netlik kazanır her şey ama bu sene de kazanacak sayının 400'ü bulacağını şahsen zannetmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun dostlar..
-
@mia_nur onulmaz yaralar yazan şık vardi en mantikli o geldi
-
@Dolaylı-tümleç y'yi sınavda yalnız bıraktım ama bu şık cavaplarda yoktu. Aradaki işaret + idi.
-
Arkadaşlar seçim yenilenmesine karar verme sorusu öncullu bı soru muydu ?
-
@discotheque
Bende biraz öyle düşünmüyor değilim ama yinede kendimden yola çıkarak düşünmekten sıyrılmak istiyorum 3 veya 4 soru içeriği anlamamak soruyu yanlış okumaktan gitti bu bende böyle bunun ortalaması da ciddiye alınacak seviyede ise haklı olabiliriz benimde ilk tercihim yine 400 kişinin tamamlanamayacağı yönünde ama 73 - 74 olursa da sınavın sadece benim gibi dar bir grup için zor geçtiğini düşüncem -
Arkadaşlar Türkçe açıklansın işler değişir cevaplar açıklanınca tüm ÖSYM sınavlarında paragraf ve anlam sorularında soru kaçırma mış biri olarak söyleyim paragraflar cevapları çok düşürücü idi yani 4 5 soruda 2 şık da cevaba çok yakındı ve küçük kelime farkları vardı Türkçe sürpriz yapabilir bu sınav 70 de kapar çok rahat söyleyim size barajı Türkçe düşürür anlam sorularında kesin dedikleriniz farklı çıkabilir ki genelde ÖSYM sorularında öyle oluyor bence 70 net yaptığına emin olan rahat olsun
-
@Etiketsiz ben 70i gecmez diyorum.aciklaninca gorucez.
-
@OFLU61 ben de o soruya 2 kez baktim cb ve tbmm diye yaptim ama sadece cb diyorlar bilemedm yanlis saydim
-
@Etiketsiz o herkes de var kardesim. O sinav ani illaki olacak kacinilmaz bende de var dogaldir.
-
Arkadaşlar ÖSYM soruları açıklayacak mı bilen var mı ?
-
@menekşe hocam Facebook’ta bakmıştım yükleyemedim buraya