9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi hocam espiri cok guzel ama bende frncı kadar alakasiz bir isle mesgulum uzerime alindim bak
-
![alt metni](görsel url)https://i.hizliresim.com/yGaqba.jpg
Taş toprak sanayisi sorusuna itiraz edildi mi?
-
Iki kelâm da ben edeyim müsadenizle lafim ortaya herkes üzerine alındığı kadar alinsin şahısa özel yazmıyorum. Neyin peşindesiniz anlamiyorum. Kaymakamlık Sınavı tecrübe sınavıdır kim ne derse desin ben herkesin fikrine saygı duymakla birlikte tecrübeli arkadaşların yorumlarına daha itibar ediyorum. Her dönem olmuştur bu sınavı diğer sınavlarında provakasyon yapan tipler bu yilda oldu oluyor olacaktır tabi. Tabir yerindeyse "at izi it izine karışmış durumda" malesef mülki idare amiri adayisiniz hepiniz ve bence talip olduğunuz mesleğe yakışır şekilde davranmanızı öneririm. Ne 90 alanın garantisi yok sınavı kazanmak listede varolmak önemli tabi ama daha önemlisi nihai liste. Kimse kimseyi kırmasın. Ümidi olan kardeşlerimizin de ümitlerini kırmayın çünkü sınırda veya soru iptallerine bağlı ümidi olanlar var sizin burda yazdıklarınizdan etkileniyorlar onlara bu yüzden mulakata kesin kalacaksanız bile şunu unutmayın kaymakam olmuyorsunuz mulakati geçmeden...
-
@Aslan-Reyiz bu soru netti bence itirazlik bir yani yok
-
@mehmetçik itiraz edildi yazılmış da facede yukardaki görsel gerekçe gösterilerek buradan biri mi itiraz etti diye paylaştım. 4 Aralık da göreceğiz artık hangi soru iptal değil.
-
kaymakamlık mülakatlarında dehşet torpil dönüyor diye duydum doğru mu sizce
-
@böğürtlen kesinlikle @can-mavi @amirim bu alanda kendini kanıtlamış iki değerli üyemizdir sağolsun @can-mavi hocam 107.dönem sınavından önce bana çok yardımcı olmuştu.
-
@Keynesin-Faizi sen gecen sene mulakata kalmış miydin hocam ?
-
@hasi-moto hayır ama bu sene kalacam gibi inşallah.
-
@Keynesin-Faizi evet üstadım @can-mavi @amirim ve @Aslan-Reyiz ı yedirmeyiz Allahın izniyle
-
@Keynesin-Faizi inşallah hocam.Gerçi bu sene 80le kapatacak heralde ama hayırlısı
-
@hasi-moto bence de :))))
-
Sayfada soru iptalleri veya kaçla kapatır muhabbeti geçmesin artık ya. Herkes kendisinin yanlıs yaptığı soruya iptal olsun diyor herkes kendisinin listeye gireceği şekilde kaçla kapatacağını söylüyor gerçekten ben okurken yoruldum kaç gündür. Şu saatten sonra istediğiniz kadar konusun ne faydası var Aralık’ta hepimiz göreceğiz kaçla kapattığını, hangi soruların iptal olduğunu. Bir soluklanın..
-
Günaydın hepinize güzel insanlar, sanırım artık puan baraj soru iptali gibi konuları konuşmayı bitirdik. Yani konuşulacak birşey kalmadı diye düşünüyorum. Artık puan ekletmek ve bu puanı listeye ekleyen arkadaş dışında soru iptali, baraj muhabbeti falan yapılmasın bence. biraz daha olumlu güzel şeylerden konuşalım.
Daha önce mülakata kalan arkadaşlar tecrübelerini paylaşsın,
Seneye tekrar hazırlanacak arkadaşlarımıza bu sınavdan yüksek alan arkadaşlarımızın önerileri nelerdir
Bu grupta kaykamalık mülakatını geçen ya da bilgisi olan kimseler varsa biraz anlatsınlar o makamı, motive etsinler bizi biraz -
70 üstü alanlara mülakat Hayırlı olsun arkadaşlar
-
@RB5168
İnşallah öyledir ben 72.5 net ile bekliyorum -
acelen ne kardeşim 4 aralıktan sonra sadece o muhabbet olacak zaten bol bol
-
@Çetin Millet tartışıyor ortam geriliyor hava biraz değişsin diye dedim kardeşim yoksa ne acelem olacak
-
@gpale ben yilllardir bu sinavlara giriyorum daha ben ulkemizde torpil ve referans olayinin geeceklestigini daha gormedim
-
@Etiketsiz Kardeş bu muhabbetleri çok gördüm geçen sene de benzer muhabbetler vardı. Rahat olun göreceksiniz 70 in üstünde 400 kişi çıkmayacak yine