9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@enea kamu
-
73.5 (kop sorusu dogru dahil ettim monopol boş) istanbul siyasal kamu yönetimi mezunuyum 2018.
75 net istanbul siyasal kamu 2018 mezunu netlerini dogrudan beraber kontrol ettik. 2 tane 80 net arkadas da istanbul siyasal kamu yönetimi 2018 mezunu haberlerini aldım dogrudan konusmadım.
eklettiğim 74.5 arkadaş istanbul iktisat 2018 maliye mezunu. -
@enea sizin hangi bölüm
-
öncelikle, cümleten cumanın hayrı ve bereketi üzerinize olsun arkadaşlar.. Dostlar, formun amacı sınav ilana çıkmadan öce ilan gününü kestirip hazırlıklara başlayarak bizlere katkı sağlamak, sınav sonucu açıklanmadan barajı kestirip neticeye göre önceden pozisyon almak, mülakatta da stresli uzun metraj bekleyişi nihayete erdirecek nihai liste açıklanma tarihini öğrenmek. velhasılı form neticelerden önce kullanışlıdır bu yüzden buralarda yapılan yorumlarda paylaşılan verilerde formun amacıyla paraleldir ne kadar samimi veri ve yorum paylaşımı her dem iyidir. Kursa giden, hocalarla iletişim halinde olan ve diğer sosyal platformlara üye arkadaşlarda oradaki öngörüleri paylaşır ve veri akışına katkıda bulunursa emin olun daha sıhhatli bir yorum yaparız... kalın sağlıcakla..
-
Arkadaşlar baraj sınırında kilerin hassasiyetini anlayalım lütfen. Evet 70 üstü mülakatta rahat olun . Bunu göreceksiniz. Bu umut satmak değil tecrübelerime dayanarak söylüyorum çok geçirdim bu süreçleri. İnsanların burada umudu kırmak hoş değil asıl arkadaşlar 4 Aralık a kadar sabır inşallah herkes hakettigini alacaktır.
-
@districtgovernor Bu yaptığım yoruma karşılık geçmiş yıllarda burada olmuş sınavı kazanmış değerli bir forum üyesi; ki troll değil, bana özelden mesaj atmış,: Çevremde çok fazla 80,90 alan var Ki kesinlikle bu sayı 100 e yakın, troll yaftası yeriz diye ayazamıyoruzBu mesaj yüzünden benim umudum kırıldı. Troller yüzünden gerçekler notlarını yazamıyor. gerçekten yazık.
-
an olarak baraj foruma göre kaçtır hocalarım
-
@RB5168, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar baraj sınırında kilerin hassasiyetini anlayalım lütfen. Evet 70 üstü mülakatta rahat olun . Bunu göreceksiniz. Bu umut satmak değil tecrübelerime dayanarak söylüyorum çok geçirdim bu süreçleri. İnsanların burada umudu kırmak hoş değil asıl arkadaşlar 4 Aralık a kadar sabır inşallah herkes hakettigini alacaktır.
İptal sorulari hakkında ne düşünüyorsunuz
-
@districtgovernor korkmasın yemeyiz onu
-
@districtgovernor neye gore 90 hangi soruların iptal olacağı belli değil türkçe muamma hadi 80 85 anlarız da 90 ne ya
-
benim de 300 kişilik geniş çevremde 85 üstü çok fazla. utanıp yazamıyolarmış
-
@ank3435 sizin iyi benim ev arkadaşım full yaptı odasından çıkmıyor
-
Ben acikögretim mezunuyum anadolu univ kamu yonetimi
-
@ank3435 hocam neden utanıyorlar. böyle bir sınavda 85 almak utanmanın aksine gurur verici bir durum olsa gerek
-
Evet şuan 80 leri gectik 90 netlere ulastik cok sukur arkadaslar
-
Snavdan cikinca kendi kendime dedim bu sene baraj 74 75 olur sorular aciklandi baktim netim guzel dedim yuksek kapatir ama su arkadas snav sonuc yazdrmalardan sonra 72 73 baraj olur daha fazlasi olmaz diye dusunuyorum
-
@districtgovernor yanlis anlamadim degil mi hocam 100 e yakin insanin 80 uzeri aldigini ve bunlarin arasinda 90 ve ustu yapanin olduğunu söylüyorsunuz
-
Şaka bir yana, forum aşırı yorucu olmaya başladı. hakimliğe de hazırlanıyorum. yanlış soruları, baraj muhabbetini kafama takmaktan altı gündür 2 satır çalışamadım. En iyisi 4 aralığa kadar yorumlardan, tahmin yapmaktan uzak durmak
-
@districtgovernor ya Hocam Hepsini geçtim 80-90 almasınıda geçtim o kişi böyle netler yapan 100 kişiyi nasıl tanıyormuş ?? Böyle net yapan 100 kişiyi bir arada ancak mülakat komisyonu görüyordur yapmayın etmeyin . Benim sosyal çevrem 100 kişi değil adam kaymakamlığa hazırlanan üstüne 80-90 net yapan 100 kişi tanıyormuş. Herkes bi alkışlasın lütfen.
-
etrafımda 100 kişi var ve hepsi 80-90 lık diyen kim varsa trolün önde gidenidir,fetöcüdür,pkklıdır,vatan hainidir neyse abartmayalım. Çok iyi hazırlanılan milli kütüphane de bile bu ortalama yok. Bu 100 kişi sınava belliki toplu halde hazırlanmış kim hazırladı sizi sınava ABD mi İsrail mi yoksa İngiliz kraliçesi mi. Soruları mı verdiler lan