9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@skrbdr ben de arkadaşlarımın puanını paylaştığım için söyledikleriniz beni de ilgilendiriyo. Arkadaşlarımla konuştuğumda bana söylenenler bunlar, burda da sağlıklı bir veri olması için paylaştım. Trol olduğumu düşünebilirsiniz bu doğru düşündüğünüz anlamına gelmez. Haktan korkan insanım kimseyi yalan yanlış bilgilerle kandırmak gibi bir niyetim de Yok. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Not: 70 alan arkadaş soru iptali olursa bu şekilde
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. İnşallah 70 le kapatır. -
@Keynesin-Faizi
Hocam büyük ihtimal sen de benim arkadaşımsın sen de 80 civarı yaptım di mi? -
@skrbrdr hocam ben değilde arkadaşım yapmış hemde ilk girişinde karıştırınız galiba
-
@srsmn
Kardeşim sana özel değil genel olarak insanlar 6-7 kişinin puanını ekletiyor ve gerçekten iddalı ve tecrübeli arkadaşlar 70-75 bandında iken büyük çoğunluğun arkadaşları 80 üzeri olması şaşırtıcı -
Kardeşim taban puan 70 olacak o kadar arkadaş gelsinki görürsünüz @amirim dediği gibi bu sene sadece biraz daha fazla kişi mülakata girebilir o 28 kişiyi baz alırsak.
-
@skrbrdr Eyvallah kardeşim. Benim de arkadaşlarım var onlar da sizin gibi söylüyor.
-
Ben bir beddua etmedim sana ya da üzerine alınan arkadaşa ben bu şekilde bir yaklaşım sergileyen in karakterinde sorun var Allah ona nasip etmesin dedim ve lafimin arkasındayım...birde kardeşler inanın ki hayırlı olan olacak ...matematiksel olarak kendini kandirmadan hesabını yapan var ise ve 70 üstü olan arkadaşlar bu mülakata benim kanaatimce girecek ... bırakın burada lak lagi işinize bakın ...espiri yeteneğini burada gösterip vakit kaybedeceğini eğer kalbin ve aklın ben geçtim diyor ise mülakata hazırlan ...burada çarpık bilgi verme algı yönetme gibi yaklaşımlar malesef farkında olmadan insanları incitiyor ...lütfen elinize dilinize belinize sahip çıkınız.
-
Ben hiçbir sorunun iptal olması taraftarı değilim ama hadi diyelim ki sadece kop iptal edildik ve ben 70.00 den 69.69 a düştüm. Bu şekilde mi olacak? Ben kusurum olmamasına rağmen doğru yaptığım sorunun iptal olması nedeniyle baraj altında mı kalacağım? Bu adalet mi? (Bilmediğim için soruyorum) Ne düşünüyorsunuz?
-
@moonlight kardeşim Ali imran süresi 31 ayet : "siz karanlığın içinde aydınlığı , aydınlığın içinde karanlığı ve hayrın icinde şerri , şerrin içinde Hayri bilemezsiniz." ....derim ve adalet kavramina bu mana ile bakarım ... Allah sana Eyüp Peygamber sabrı versin ...
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ben hiçbir sorunun iptal olması taraftarı değilim ama hadi diyelim ki sadece kop iptal edildik ve ben 70.00 den 69.69 a düştüm. Bu şekilde mi olacak? Ben kusurum olmamasına rağmen doğru yaptığım sorunun iptal olması nedeniyle baraj altında mı kalacağım? Bu adalet mi? (Bilmediğim için soruyorum) Ne düşünüyorsunuz?
Mantık olarak hatalı olan 3 sorununda iptal edilmesi lazım hocam bence, kop-monopol-is aramayanlar
Ama herşey olabilir ama kop sorusunda da ben tüm illeri bilmeme rağmen sorunun yanlış olması nedeniyle yanlış yapıp 1.25 net eksiye düştüm inşallah hatalı soruların hepsi iptal olur. -
@kaymakam-rüzgar yani olmayacak idi bu vesile oldu diyorsunuz?
-
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ben bir beddua etmedim sana ya da üzerine alınan arkadaşa ben bu şekilde bir yaklaşım sergileyen in karakterinde sorun var Allah ona nasip etmesin dedim ve lafimin arkasındayım...birde kardeşler inanın ki hayırlı olan olacak ...matematiksel olarak kendini kandirmadan hesabını yapan var ise ve 70 üstü olan arkadaşlar bu mülakata benim kanaatimce girecek ... bırakın burada lak lagi işinize bakın ...espiri yeteneğini burada gösterip vakit kaybedeceğini eğer kalbin ve aklın ben geçtim diyor ise mülakata hazırlan ...burada çarpık bilgi verme algı yönetme gibi yaklaşımlar malesef farkında olmadan insanları incitiyor ...lütfen elinize dilinize belinize sahip çıkınız.
Tamam kaymakam rüzgar bey hayırlı forumlar
Ben yeri geldiğinde espirimi yaparim bloklama varsa bloklayabilirisiniz beni -
@moonlight kardeşim şöyle düşün ... bu meslek oldu ve sen 3 ay sonra kanser olduğunu ogrendin.Peki ne olacak ? Hani o güzel hayaller ...hayal kurma demiyorum sadece sabırlı ol ve sana bu şekilde düşündüren Allah'ın adaletini sorgulayan şeytanca düşüncelere kapılma ...sakin ol ve sabırlı ol nerde kaldın 69 damı o zaman tekrar dene ama gücüm yok yada yaş gectimi diyorsun hayat bittimi sanıyorsun hayır ...rizkindan şüphe etme ..Allah rizkindan şüphe edenin burnunu boktan çıkarmaz( affedersin ) sakin ol ve Allah sığın hayırlı olanı iste ve ne gelirse dayanma gücü işte Allah'tan unutma bunu yaptığında Allah gayretlerini boşa çıkarmaz sen hayırlı sandığından seni alıkoyar ve en güzel olana yolunu çıkarır sakin ol ...
-
Bu tecrubeli arkadaslar dusuk yapti bu 80 ler nerden geliyor hikayesini kim cikardi cidden bu bir olcut degil gecen snav bende 68 yaptm halbuki ondan onceki snavida kazanmstm tecrubeliydim ama ilk giriste 75 80 yapanlar oldu bizim itirazmi etmemiz gerekiyordu hop biz dururken siz nasil 80 aldiniz diye kabul edin snavda min 20 tane ortada soru oluyor o an sansi yaver giden soruya dogru yaklasabilenler yapiyor o sorulari o sorularda siralamayi belirliyor
-
Ama sunuda kabul ediyorum arkadas ekleme olayinin tadi biraz kacms durumda burda biraz trol olayi var gibi
-
@kema-boratav yok kardeşim bloklama ama bu kadar demir gibi olma hayat demir gibileri en çok eğer büker ...esnek ol ki huzur bulasın aksi halde ...bu espriler stresten geliyor sana ve seni ele geçiriyor sebep makam ve koltuk aşkı olabilir belki hayır diyeceksin ama kendini bir kontrol et bir yerde hata yapıyorsun yaşın genç daha hayat ...ballı kaymak iken kendine gelde tadına var derim.Bundan sonra sana herhangi bir şekilde cevap yazmayacağım yolun da bahtinda açık olsun.
-
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav yok kardeşim bloklama ama bu kadar demir gibi olma hayat demir gibileri en çok eğer büker ...esnek ol ki huzur bulasın aksi halde ...bu espriler stresten geliyor sana ve seni ele geçiriyor sebep makam ve koltuk aşkı olabilir belki hayır diyeceksin ama kendini bir kontrol et bir yerde hata yapıyorsun yaşın genç daha hayat ...ballı kaymak iken kendine gelde tadına var derim.Bundan sonra sana herhangi bir şekilde cevap yazmayacağım yolun da bahtinda açık olsun.
Eyvallah
-
Yazılanları okuyunca aklıma "neler dönmüş Serhat ya" repliği geldi Hepimiz bu platforma özgür irademizle katılıyoruz, yazılanlar ilginizi çekmezse ya da fazlasıyla rahatsız ederse birbirinin ikamesi tonla mecra var, bu siteden çıkıp dilediğinizi seçebilirsiniz. Yazılan bir fikri, ortaya atılan bir iddiayı eleştirmekle; bunların toptan yok olmasını istemek farklı şeyler. Bir çoğumuz uzun zamandır bu sınava hazırlanıyoruz, haliyle bir bıkkınlık, bezmişlik oluyor ve özellikle sonuç bekleme döneminde muhabbetler goygoya kayıyor. Naçizane tavsiyem, şu yirmi günün tadını çıkarın. Sonuç stresinin üstüne bir de yazılanı çizileni kafaya takıp ona buna sataşırsanız kendinize yok yere eziyet etmiş olursunuz, hem de kalp kırarsınız.
-
@mülki, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yazılanları okuyunca aklıma "neler dönmüş Serhat ya" repliği geldi Hepimiz bu platforma özgür irademizle katılıyoruz, yazılanlar ilginizi çekmezse ya da fazlasıyla rahatsız ederse birbirinin ikamesi tonla mecra var, bu siteden çıkıp dilediğinizi seçebilirsiniz. Yazılan bir fikri, ortaya atılan bir iddiayı eleştirmekle; bunların toptan yok olmasını istemek farklı şeyler. Bir çoğumuz uzun zamandır bu sınava hazırlanıyoruz, haliyle bir bıkkınlık, bezmişlik oluyor ve özellikle sonuç bekleme döneminde muhabbetler goygoya kayıyor. Naçizane tavsiyem, şu yirmi günün tadını çıkarın. Sonuç stresinin üstüne bir de yazılanı çizileni kafaya takıp ona buna sataşırsanız kendinize yok yere eziyet etmiş olursunuz, hem de kalp kırarsınız.
Beni bı sen anladın reis sen de doğru anladın
-
Cok ciddi bir soru sorucam bir insan herkesin aylarini veya yillarini verdiği ,yarim netin belli cok onemli olduğu, bu meslek ile yatıp bu meslek ile kalktığı bir sınavı neden troller fikriniz var mi?