9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kaymakam-rüzgar basgan tadinda birak bence
-
@RB5168 biri yanlış biri doğru. inşallah dediğin gibi olur ya
-
Çevremde 80 üstü net yapan bir kişi var ve forum listesinde adı var zaten. Bu işe emek veren 4 arkadşım 65-70 arasına sıkışmış. Soruların iptal olmadığı varsayımıyla taş çatlasın 71 ile kapatır.
-
@mehmetçik hahahahahahaha....başkan haklısın sürekli köfte yenmez marjinal fayda önemli .....
-
Arkadaşlar çok ileti var kaçırdığım için yazıyorum
Normalde netim 68 küsür
Monopolü doğru yapmıştım
Yargıç sorusu boş
Kop sorum yanlış şimdi iptal olursa herkesin doğru mu kabul oluyor yoksa Bi katsayı falan ile mi çarpıloyor -
Vakti olan arkadaşlar geçen sene sınav açıklanma sürecinde konuşulanlara baksın Bi ya neler konuşulmuş tahminler nasılmş
-
3 senedir bu işlerin içindeyim bu sene kadar böyle fazla trol görmedim
-
peki 9 kişiden 9 u da 70 üstü alabildi mi hocam
-
@siyasalllı Çağ Üniversitesi-Uluslararası İlişkiler
-
@kaymakam-rüzgar hocam teyzelerin Facebook sayfası gibi yaptın burayı içim yaşlandı
-
Gecen sene ve bu sene arasındaki uçurum derecesindeki net farkları çoğu kişiye mantıksız geliyor.Yeni mezunlar şöyle yapmış, cok yüksek yapmış deniyor ama geçen senede yeni mezunlar vardı.Bu senenin yeni mezunları seçilmiş kisilerden oluşmuyorsa birileri biseyleri abartıyor demektir."80- 90 yapan 100 kisi varmış" yorumundan sonra artık bu forum inandırıcılığıni ciddi derece yitirmiştir.Turkce de ne yaptığından emin olmayan arkadaslar fulle yakin net sayiyorlar büyük ihtimalle.Gecen seneki ortam gibi olamadi malesef cokluk arttikca ortam bozuldu.O yuzden baraj 70de olur 80 de olur 90 da olur buraya göre...
-
@sessessc kendim sordum ama merak ettim baktım geçen sene forumda nerdeyse kimse standrd sapma olmasına inanmamış yni 65 dogru su olanda ciddi şekilde sapmaula mülakat beklemiş. 73le kapadı geyigi olmş biri bi duyum almış ve ciddi olarak konuşulmuş,onun dışında bu yılki gibi yüksek kalıcagı mülakata 400 den çok fazla kişi kalıcagı havası var aynı bu yıl gibi umarım sonuda benzer olur
-
@müfettiş hocam özele bakar misin
-
@Daywalkers Hocam ne 81’i. Size katılmıyorum. 85-86 bandında kapatır. Ya arkadaşlar bir sınavın 80-81 net ile kapatabilmesi için 400 kişinin en az kaç doğru yapması gerektiğinin farkında mısınız? Hani 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor ya. Forum oldu Facebook
-
@alexdesouza 3 sahit olmadan tobe inanmam bizim memleketimizde nepotizim diye bisey kesinlikle yoktur
-
Arkadaşlar birşey kafama takıldı bu hususta bişey bilen var mı, 2 soru yanlış olduğunda netler 1,02 ile çarpılıyor ama örneğin; 68,5 neti olan biri 1,02 ile çarpıldığında 69,87 gibi bir rakamla baraj altı kalıyor. Bu rakamın 70 e yuvarlanması gerekmez mi çünkü maksat 2 sorunun iptaliyle yine normal 100 puana ulaşmak. Örneğin 98 net yapanın puanı 99,97 oluyor. 100 olması gerekmez mi? Bu hususta bilgisi olan var mı
-
80 net mi? 83 doğru ile 50 kişilik alımlar kapamıştı (net değil doğru) şaka gibi ilerliyor forum.. sanırım yeni düzen bu, ayak uydurmaya çalışıyorum ama kusura bakmayınız uyumsuz cümleler kurarsam:)
-
@Çetin yuvarlanmaz hocam. Kılavuz açık ve net. 69,99 da olsa elenirsiniz.
-
@Çetin dostum küsüratlı çıkıyor tam 1,02 değil yani. 100/98 yap çıkan sayıyı netinle çarp direk.
-
Arkadaşlarımız o kadar gergin ki doğal olarak hak veriyorum, yaptığım 80 net ironisini ciddiye almışlar kusura bakmayın.
Eğer Foruma yazılanlar doğruysa ve geçen sene yaptığımız ıstatistik bu senede işe yararsa, Bugün itibariyle durum sudur:
70 Net Üstü yapanlar, toplamda 550-600 kişi arasında duruyor.
Ve sınav 72,5 - 72 arasında kapatacak gibi duruyor.