9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@marjinalmaliyt57 Allah o insanlari hep varetsin
-
@SonMaliyeci hocam siz bilgileri harmanlayıp doğru yanıtı bulmaya çalımışsınız neticede en az yanlış olacağını düşündüğünüz yanıtı işaretlemişsiniz lakin soru iptal edilse de edilmese de yanlış ve bu sorunun doğru bir yanıtı yok malesef dolayısıyla soruyu doğru yapan da, en az yanlış yapan da yok. (baz aldığınız şey ösym cevap anahtarıysa defalarca yanlış yanıtlı soruları oldu, olabiliyor böyle şeyler, bu da onlardan biri, hatalı, bunun tespiti için bilirkişi olmaya da gerek yok, bariz, net, aleni..) Soruyu doğru yaptım iptal edilirse netim düşecek demek de doğru değil, 100 değil de 99 soruluk bir sınava girmiş oluyorsun, neticede senin de her netinin değeri 1.01 yanlış yapanın da 1.01 olacak, he belki bildiğin bir alandan gelen sorunun avantajını kullanamamış olacaksın sadece. Önyargı hususundaki düşüncelerinize saygı duyuyorum, biz de etten kemikten, belki de haklısınız
-
@dlkaptan nacizane yazınıza eklemek istedigim bir konu daha var. Kop sorusunu acaba ilk 400 e giren hangi kaymakam adayı bilmiyordur? Gecen sene de giresun sorusu cıktı bu sene şahsen sınava hazırlanırken baktıgım ilk şeydir kalkma ajansların iç yapısından cok coğrafya olarak nitelendirdigimiz bu tipteki ilçeleri ezberlemek oldu. Eminimki hic bir şey bilmeden hazırlanan kaymakam adayları gecen seneki sınavı kendilerine baz alarak şehirlere mutlaka ezberleyerek girmişlerdir. Şahsen sınavda sorunun hatalı oldugunu anlayarak boş bıraktım nede olsa iptal edilecektir düşüncesiyle. Ve ilk 400 giricek kaymakam adaylarıda bu soruyu bilmediğini düşünmüyorum..
-
@FreeBoY ölü taklidi yapip uzaktan izlemeye çalışıyoruz. Bakalım arkadaşlar daha hangi konularda tartışacak neler çıkacak takipteyim. Ama genel hatları ile her yılın tekrarı yaşanıyor hatalı soru, kendi cevabını doğru kabul ettirme çabası, müthiş tahminler, aöf döngüsü( hep görevde olandan bahsedilir hala çıkmadı ortaya), troll istilası, hak eden 100 kişi temennileri, kaymakam üslubu tartışması yakışır-yakismaz... Not :geneldir ve ytd :)))
-
Yonetici arkadaslarin ellerine saglik...
-
Muazzam tespit ahahahah@kamikaze
-
@marjinalmaliyt57 o vakit soru iptal edilmediği takdirde gerçek dezavantajlı olacak olan sizsiniz, esasen yanlış olan doğru cevabı tercih etmediniz diye yok hocam öyle düşünmeyin sınavdan iki üç gün önce bu bölge kalkınma idareleri ile alakalı yakın bir arkadaşımla bir muhabbet geçti, merkezleri, kapsadığı iller vs. kop için çoğu kaynakta sadece 4 il gösterildiğinden nevşehir, kırşehir, yozgat, kırıkkale görürsen atlama hemen dedim bunlar dahil oldu diye, sınavda üçünü de görünce kulaklarımı çınlatmış biraz velhasıl işaretlemiş nevşehiri inanmamış bize yani, ilk 20 yi zorluyor şuan, bilmeyen var ve vardır da, bilmeyen birinci bile olabilir.
-
@kamikaze, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@FreeBoY ölü taklidi yapip uzaktan izlemeye çalışıyoruz. Bakalım arkadaşlar daha hangi konularda tartışacak neler çıkacak takipteyim. Ama genel hatları ile her yılın tekrarı yaşanıyor hatalı soru, kendi cevabını doğru kabul ettirme çabası, müthiş tahminler, aöf döngüsü( hep görevde olandan bahsedilir hala çıkmadı ortaya), troll istilası, hak eden 100 kişi temennileri, kaymakam üslubu tartışması yakışır-yakismaz... Not :geneldir ve ytd :)))
Hatirladigim Gecen sene biri siyasal kolluk mit degildir diye baya itiraz ediyorlardi.
-
Kop sorusunun doğru veya yanlış olduğunu savunmuyorum nasıl cevapladığımı belirttim sadece arkadaşlar. Sınavda sorunun iptal edilebilir dedim ama boş bırakmaya içim el vermedi yaptım ve cevabın Nevşehir olacagınıda biliyordum açıkcası boşta bırakabilirdim ama bu benim için risk olacaktı.
-
Siz Nevşehir işaretlediniz diye kesin iptal olmaz sorusiz yaptınız diye mevzuat değiştirip Nevşehir çıkartılır iller arasından. O soru iptal olacak ister üzülün ister ağlayın. Açık uçlu sınavda dahi TMSF sorusunu iptal etti ÖSYM bunu etmeme ihtimali yok. Adam gibi mevzuattan çalışanlar biliyor Nevşehir’in dahil olduğunu ve sınavda şoka uğradılar. Yüksek netlere inanıyorsunuz ama insanların mevzuattan çalışıp Nevşehirin dahil olduğunu bileceğine inanmıyorsunuz. O yüksek netleri ancak mevzuat çalışan adamlar yapar.
-
Geçen sene hic unutmuyorum.Hocanin biri cok emin kendinden ysk 82 kaymakamlik 73le kapatti dedi.Forumda ölüm sesligi hakim, millet yıkık, yine boyle 89 85ler var en tepede ortalama tavan neyse aradan bi kac gun gecti.Forumun haber sitesi 400 dolmadigi söyleniyor taban 70 kalkacak mi diye bi haber yaptı biraz su serpildi milletin icine ama hala bi korku.Ilk ysk aciklandi hakkaten 82yle kapatmis o an herkes dedi tamam baraj 73 patladik.Cok degil 1 2 saat sonra sinav bir aciklandi en iyi 85 ya da 88 cikti ayrica 400 barajida dolmamış.Kisacasi arkadaslar manipulasyonlara gelmeyin,Yok su hoca 75 dedi yok bu 80 dedi gecen sene gördük o kralların ne kadar güvenilir olduğunu.Tek güvenilir kaynak forumun asil sitesi ordan haber bekleyin adminler 10 gune yaparlar haberini
-
-
Arkadaşlar Facebookta KHK Kaymakamlık grubunda anket var kapsamlı bir anket orda puanını işaretlemeyenlere duyurulur
-
@Çetin sonuç nasıl hocam Facebook yokda bende
-
@sessessc 38 kişi 80 üstü var toplam 184 kişi 70 ve üzeri var. Sizin kaçtı?
-
@Çetin 71hocam benim de
-
Facebook grupları çok ilginç. Neredeyse 20.000 üyeli Kaymakamlık grupları var. Sınava giren kişi sayısı kadar yani. Tabi facebook kullanmayan baya bir adayda var ama oradan küçükte olsa istatistiki bir fikir edinilenilir.
-
Arkadaslar maliyeden denklik olayi ne oldu bilen var mi ? En son bana gorus bekliyoruz diye posta gonderdiler birdaha da ses cikmadi
-
@kykm, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bu net konularından farklı olarak başka bir konuya değinmek istedim. Forumda birçok kişi benim gibi eşdeğerlik beklemekte bugün kendi bölümümle(maliye) alakalı bilgi almak için kaymakam aday şubeyi aradım ve oradaki beyefendi yökten bakanlığa bir yazı geldiğini maliye bölümüne(sanırım daha önce cimer cevabında olduğu gibi diğer bölümlere de) eşdeğerlik verildiğini bunların tek tek adaya gönderilmeyeceğini söyledi. Benim gibi eşdeğerlik bekleyen arkadaşlar içini ferah tutsun. Saygılar.
-
@whshw daha önce yazmıştım hocam arada kaynamış