9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mia_nur
Benim bu konuda sataşma veya polemiğe girme niyetim yok inanın ki sizde yazdıklarınızı birdaha okuyup bundan çıkan sonucu bir daha düşünebilir siniz?
Bu konu bu başlığı fazlasıyla meşgul etti
bu konunun bir daha konuşulmadığı Bi başlık olur inşallah temennim bu yönde
Hayırlı akşamlar diliyorum -
@Etiketsiz bence yazıma olan tepkiniz çok sertti,fazla ileri gittiniz,örgün olup elenenler ne yapsın biz ne yapalım onu düşünüyorum bu haksızlık değil mi? Dönüp okudum tekrardan size de Aynını tavsiye ederim.hak bu şekilde başlarına kötü dilekte bulunularak mı aranıyor,ayrıca burası hak arama mecrası mı,birilerini suçlama mecrası mı,yoksa burası aynı yola baş koymuş insanların süreci daha kolay atlatmak için paylaşımda bulunduğu bir ortam mı.
Elenenler neyi ileri sürerek hak iddia edecek.mülakattan elenen herkes mağdur bana göre.Yazdığım şeyi farklı anlamışsınız empati yapabiliyorum şükür,biraz dinginleşmenizde nacizane tavsiyemdir. -
Yüksek Lisans ile ilgili bir başlık bulamadım,daha önce konuşuldu mu bu konu,yeni başlık mı açmam gerekir acaba ?
-
@mia_nur
Bakın ben kötü dilekte bulunmadım eşitlikçi bakış açınıza göre aynısını sizin için talep ettim
Polemiğe girmeye niyetim yok açık şekilde laf söyleyip hiçbir şekilde cevap verilmemesini mi istiyor sunuz?
anlamıyorum...
ben konuyu burada kapatıyorum hayırlı akşamlar diliyorum -
@mia_nur
Hayırlı akşamlar diliyorum size -
@VİNNİE-JONES
Konuyu kapatmak tek gayem -
Yok mu güzel haberleri olan içimizi rahatlatacak uykuya daldıracak arkadaş ?
-
@moonlight
Kardeşim bu işler nasip işi buna inan eğer senin nasibinde kaymakamlık varsa bir soru iptal edilir yanlış düşündüğün bir soru doğru çıkar çok üzülme hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın -
Yiğit yılmaz hoca 70-73 bandı demiş ve 2 soru iptal edilebilir demiş
-
@skrbrdr muhtemelende o sekilde olacaktır
-
@skrbrdr
Hocam o iki soru hangisi?? -
@enea Oyle bir puan bekliyorum ki mülakata girersem kıl payı olacak mülakata kalamazsam yine kıl payı kaçacak
-
@VİNNİE-JONES kop ve monopol sorusudur monopolu bilmiyorum ama kop net yanlış yazdık oldu bir soruya
-
@skrbrdr bence 70 bi ihtimal 71 ile kapatır. 400 de dolmaz yine. Geçen sene dolmayan liste bu sınavda zor dolar diye düşünüyorum
-
@hasi-moto hocam 2 kere 1 puan ile bu sınavı kaybettim vardir bir hayır dedim Allah'a tevekkül edin hakkınızda hayırlısı olsun insallah kazanırsınız
-
@Ayıntap
Evet kop kesin gibi Monopol de olabilir -
Bencede kop ve monopol iptal
-
@hasi-moto
Hocam bir çoğumuz aynı durumdayız benim görüşümde 70-72 arası bi yığılma var o aralık ya mülakat ya da kıl payı kaçıracak hakkımızda hayırlısı olsun 75 ve üzeri arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun tebrik etmek gerek -
@VİNNİE-JONES
Bence kesin iptal diyemeyiz ösym bu ben pek güvenmiyorum bakarsın hiç iptal etmez bi bakarsın 2 soru iptal 4 aralıktan önce kesin iptal demek yanlış bence -
@skrbrdr iki soru iptal olursa puanım 72.95 yapıyor 73 le kapatırsa artık heralde bahtsizlikta level atlarım