9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Çok güzel bilgiler var ama söyleyince arkadaşlar linç ediyor o yüzdem @amirim ile birlikte söylemekten korkuyoruz.
-
@27ömer27
Hocam geçen sene ki gibi bi 73 duyumu mu var? -
@27ömer27 yapmayin bizi mahrum etmeyin bu bilgilerden
-
-
@lanternight evet cok zor bir durum ama 70 le kapatacagina da bukadar emin olmamak lazim bende sinir sayilacak bir netteyim alternatifimde yok ama bukadar strese degmez
-
69 veya 70 netim var bir soruyu hatırlamıyorum ,iptalleri hesaba katmazsak... Bu net ile mülakata kalmayı hayal bile etmiyorum, az veya çok herkes gibi bende emek verip ter döktüm ancak bu forumdaki insanlar gerçekten çok garip... Ceteris Paribus teori veya modeller için kullanılan bir varsayım, gerçek hayat için değil ...
-
@27ömer27 Tam forumdan ümidi kesmiştim, haberi alalım biz de söyleyin lütfen.
-
@Tardukağan Belli olmaz hocam o.Oladabilir olmayadabilir zaten 1 hafta kaldı sonuçların açıklanmasına.70 net ve üzeri herkes bekliyor haliyle.Ama soru iptali veya iptalleri de gündem de olduğu için sonuçlar kiminin lehine kiminin aleyhine değişecektir özellikle sınırda olanlar için.
-
@27ömer27 ️️️
-
71.5 üstü umutla beklesin 4 aralığı
-
@27ömer27 ongorunuz nedir
-
Forumdaki yorumları hocalarin söylemi ile birlestirdiğimde 67 ile 70 arasında müthiş bir yığılma olduğunu düşünüyorum. Çünkü ösym bu sinavda 60 ı herkese aldirirken 70 i kolay kolay aldırmıyor. Işte osym nin ayrimi 70 ve sonrası için başlıyor. Tam sınırdaki arkadaşlar için zorlu bir bekleyiş. Tahminim barajın 71 72 olduğu yönünde
-
Ali argamada tahminlerini instagramda paylasmis soru iptali olmazsa 400 dolmayabilir demis
-
O değil de bilgi (duyum:)) paylaşıldıkça büyür.Sailer neden imtina ederler...
-
-
@aslan38 ali argama diyorsa bir bildiği vardır
-
@dlkaptan simdiye kadar gordugum en matikli ve bilimsel dayanakli bir aciklama emeginizi tebrik ederim. Mukemmel bir analiz olmus.
-
@27ömer27 lütfen bilgileri paylaşabilir misiniz
-
@lanternight ama oda tam kestirememis soru iptali olup olmayacagini 2 ayri tahmin yapmis soru iptalini kimse tahmin edemiyor anlasilan soruda mutlak bir hata varsa iptal edilir diyemiyorlar.takdir yuce turk milletinin
-
@lanternight hocam benim de 70 netim var. Kop sorusunu doğru yaptım. İptal durumunda 69.69 a düşeceğim.
Ama ben 70 taban beklemiyorum. O yüzden pek de üzülmüyorum.