9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@skrbrdr hocam tek yargıç en düşük ihtimalli soru olarak duruyor 3 de büyuk ihtimalle ev hanımları sorusu olabilir
-
Evetttt forum gecen seneye donemye başladı. Yok osym 2 sorunun iptalini gorusuyormus yok şu hoca soyle dedi ya Allah aşkına nerden bilsin adam acikca prim yapmaya çalışıyor yok osymden bilgi aldiysa o zaman daha büyük sıkıntı var
-
@enea bence de düşündürücü
-
@enea forum gecen seneye donsunmu donmesinmi bir karar verelim :))
-
herkese iyi forumlar. uzun süredir takip ediyorum forumu ancak üyeliği yalnızca bir soru sormak için açtım. aof iktisat mezunuyum ve bu sınava girmiş bulundum. fena da geçmedi.
şunu merak ediyorum atıyorum ilk 400 içine 99 adet örgün ve 301
adet aof mezunu girdi. teamüller olduğu için komisyon o 1 kişiyi çizer mi?
teşekkürler. -
@efckr hocam kac net beklentiniz var
-
hangi soru bilmem ama o Türkçe sorusu bence hatalı.
"Türkiye'deki insanların çoğunun bu bilgi ve eserlerden habersiz oluşu oldukça üzücüdür."
kaç Türkçe öğretmenine sordum,hepsi de evet burada çıkarım var dedi.
çeldirici soru soruyorum diye bizim emeklerimizi çöp ediyorlar.
benim bu soru ve iktisattaki marjinal t.e. sorusu
bu 2 soru yüzünden mülakat olmayacak.
emek veriyoruz ayıptır. -
bir de 4
bir de 2004
bir de otomotiv
bir de Lucas kritiği
Bir de esneklik birden küçük
Bir der biremin, bir dir bir vs...
Aslında bunların da iptal olması lazım zaten yanlış yapıldı ya ondan yani. -
@efckr çiziyorlarmış hocam. Diploma olmazsa olmalariymis. Öncelikle ankara ve istanbul üniversiteler. Onlardan dolduramazlarsa batıdan doğuya doğru gidiyormuş. Arti hukuk fakültelerini bile tercih ermiyorlarmış....
-
@miAzim guzel espiri ama birdaha yapma rica ediyoruz
-
@murad00 gecen senede gene su soru iptal olmuscular gelmisti bundan sonraki level ise birisi duyum alacak sinavin kapattigi puani söyleyecek biz trolleri aramizda ariyoruz ama bence en buyuk troller kendi reklamlarını yapmak icin bu tarz ici bos şeyleri ortaya atan hocalar bu sinav bittikten sonrada ilkbaharda sinav bekleniyor diyecek bu arkadaslar ve kurs acacaklar tabi her sene olduğu gibi ilkbaharda sinav olmayacak sevgili kardeşlerim sinvin aciklanmasina 10 gun kaldı 4 aralikta soru iptal olmuş mu olmamış mi gorucez benim size naçizane tavsiyem her duydugunuza her osym ile gorusutum şöyle olmus böyle olmus diyene inanmayın zira kolay kolay kimse boyle bir bilgi alamaz alsa dahi böyle rahatça açıklayamaz
-
@enea haklsiniz hocam bizde bir umut biseyler duyunca arkadaslarimizla paylasalim istedik yoksa dediklerinize bende kismen katiliyorum
-
@böğürtlen, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@efckr çiziyorlarmış hocam. Diploma olmazsa olmalariymis. Öncelikle ankara ve istanbul üniversiteler. Onlardan dolduramazlarsa batıdan doğuya doğru gidiyormuş. Arti hukuk fakültelerini bile tercih ermiyorlarmış....
benim kafama yatmadı bu konu. devlet ihtiyacına göre 2 yıl eğittiği polisleri 6 ayda polis yapmaya harp okullarını kapadıktan sonra 1 senede subay mezun etmeye başladı madem şansımız yok mülakatta -5 ten başlayacağız tadına vara vara bu soruyu komisyondakilere de sorup onlardan da aynı cevabı duymadan tatmin olamayacağım sanırım. teşekkürler yine de.
-
@efckr
Kardeşim bence aöf olarak ayrı bir başlık açın ordan sesinizi duyurun burası kaymakamlıktan çok aöf konusulur oldu nedense bu sene tüm aöflüler yüksek bekliyor hatta mülakata kalacaklarını kesin görüp eleyeceklerini düşünüyorlar sözüm sana değil ama bu başlık aöflülerin sesini duyurması için değil -
@skrbrdr neden buladar sert yaptiniz hocam birakin adamlar konussun emek verms derecelik netler yapmslar konusmasinlarda napsnlar .
-
@skrbrdr oluy öygünlü abim yahatsız ettiysek kusuyumuza bakma ben aoflü 2. sınıf kaydeşleyimi alıp uzaklaşıyoyum. saygılay.
-
@efckr komisyon listeyi belirlemiyor ki hocam. Dolaylı ayrımcılık yapiliyor insan haklarında tihek ayrimcilik yasaklari çalışmışsındır. Ben acik ogretim fakultelerinin kapanmasi gerektigini düşünüyorum artik hocam. madem verdikleri diploma bir halta yaramıyor kapat gitsin en iyisi bu olur. Güzel paralar donuyor bu işte bir sürü öğrencisi var harç paraları kitap dershane...
-
Burası 5kisilim arkadaş whatsap grubuda değil sürekli birileri çıkıp onu konuşma bunu konuşma falan diyor kimin ne konuşacağına karar verme yetkisi nereden alınıyor bende alayım?
-
@böğürtlen bencede kapatılmalı bundan 3 5 sene once anadolu univde biriken 300trilyon para hazineyemi ne devir edilmisti para ile diploma dagitma merkezi olmus aof birde kimse dikkate almiyor.
-
2019 Kaymakamlık başlığının geldiği yerin özeti;