TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1016047
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      besplatno @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight Ne adili neyin adili 6 ayımı verdim ömrümden bu sınava sen neyin adilinden bahsediyorsun sen kimsin ki neyin adil olabildiğine karar verebiliryosun

L K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        Mehmed Kemal Son düzenleyen:

Tam 8 yıldır bu sınavlara girip çıkıyorum. 5 defa da kazanmisligim var. Bu sınav için kaliteli demek imkansız. Ana omurga İdare hukuku olması gerekirken başka alanlar öne çıkıyor. Sınavı yine kazanacağım ama iptal olsun mu diye oylama yapılsa iptal olsun derdim. Çalışanı çalışmayani, bileni bilmeyeni ayirmiyor. ÖSYM verimsiz ve deneyimsiz yeni yetme bı kurum gibi davranıyor.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
        • B
          beratkarahanlı Son düzenleyen:

İyi akşamlar. Yazmayacaktım ama bende yazayım şu sınavda iptal edilmesi gerekn ilk soru kop sorusudur 2. Soru ağrı sorusudur. Yukarlarda bir arkdaş yorum yapmiş gecen yıllarda çıkmış soru diye. Tüikin açıklamadığı 2018 verileri ile gecen yıl arasında nasıl bir bağlantı var acaba ? Daha önce yazmıştım tekrar ifade edeyim hocaların doğru hatalı dediğine bakmayın önceki sınavlarda da buna bnzer şeyler oldu. Sınav açıklandıktan sonra hiç açıklama felanda yapmadı o hocalar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • E
            ENTRY @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight biraz abartmışsınız sanki aylarca bu sınav için çalıştım 3 saatlik uykuyla gün geçirdim çokça emek var anlayacağınız.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • NikolayRomanov
              NikolayRomanov Yasaklı @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight Hocam kop sorusu hariç başka iptal olmaz diyorum.Evet malesef iptal ihtimali birçok kişiyi potaya sokuyor veya potadan alıyor.En başından beridir dedim şu soruları hazırlayanların acemiliği mi diyelim özensizliği mi diyelim şu sınava en özensiz çalışanın özensizliğinden daha fazla !

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • L
                lanternight @besplatno Son düzenleyen:

@besplatno haddini bil önce terbiyesizleşme. Bunca yanlışın olduğu bir sınavda, hocaların dahi hemfikir olamadığı soruların sorulduğu saçma bir sınavdan bahsediyoruz. Ben 2 senedir hazırlanıyorum ve 80 üstü netim var 4 Aralıktada sıralamamı belirteceğim buradan.

T B ? 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • T
                  teta Yasaklı @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight 80 üstü netin var ve şimdi sınav iptal mi olsun diyorsun😂 ee devam etsene hikaye çok heyecanlıymış

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • L
                    lanternight @teta Son düzenleyen:

@teta sınav iptal olmalı normal şartlarda evet bunu söylüyorum. Eşimiz dostumuz 70 sınırında kaldı onların hakkını arıyorum. He bu arada sınav açıklandığında buradan foto paylaşınca senin o kızaran yüzünü görmek isterim.

T Ç 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • B
                      besplatno @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight Ne 80 i kimi yiyosun sen, beklicem ayın 4 ü sonuç açıklanınca ilk sana yazıcam. Hocalar soru iptal edilmeli dedi eyvallah yanlış varsa edilsin kimsenin hakkında gözüm yok ama sınav iptal edilemez.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • T

@lanternight yav he he arkadaşım

• L
                          lanternight @besplatno Son düzenleyen:

@besplatno kimi yiyosun? üsluba bak! 4 Aralık'ta burada olun. Tüm forum şahit.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Ç
                            Çetin @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight sınav açıklandı gün buraya giriş dahi yapmayacana eminim

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • L
                              lanternight @Çetin Son düzenleyen:

@Çetin sen de burada ol.

• B
                                besplatno Son düzenleyen:

Ben burdayım! Sen eşinin dostunun hakkını savunuyorsan bende kendi hakkımı bizzat savunuyorum tekrar söylüyorum Ben BURDAYIM 4 Aralıkta beklicem

• T

@lanternight doğru ya sinav sonuc sitesinde lanternight yazacak dimi unutmuşum onu pardon iddaamı geri alıyorum😂😂

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • L
                                    lanternight @teta Son düzenleyen:

@teta eğlenmeye devam et sen

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • T

@lanternight yok eğlenme değil de böyle kuru tehditlere gerek yok. Sadece alsan bile ispatlayabileceğin mümkün değil. Gerek yok boyle şeylere. Burada tepki alirsiniz sadece hic gerek yok

• L
                                        lanternight @Mehmed Kemal Son düzenleyen:

@Mehmed-Kemal 👏👏👏👏

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • W
                                          whshw @lanternight Son düzenleyen:

Yav arkadaslar herkes kendi yapamadigi soruya iptal olsun diyor. Bi sakin olun. Hangi sorularin iptal olcagi cok belli. Bazi sorular icin fazla zorluyorsunuz

T NikolayRomanov 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • ?
                                            Eski Kullanıcı @lanternight Son düzenleyen:

@lanternight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@besplatno haddini bil önce terbiyesizleşme. Bunca yanlışın olduğu bir sınavda, hocaların dahi hemfikir olamadığı soruların sorulduğu saçma bir sınavdan bahsediyoruz. Ben 2 senedir hazırlanıyorum ve 80 üstü netim var 4 Aralıktada sıralamamı belirteceğim buradan.

Bana neden 70 net im var dediniz özelden?

L T 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 324
                                            • 325
                                            • 326
                                            • 327
                                            • 328
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 326 / 404
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti