11 Eyl 2019 23:36

@can-mavi, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@brunomars123, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@IS-LM, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@parpp cevap 2 aya anca geliyor garantici olun.

Emsal karar varsa en geç 1 aya gelir ama yoksa 12 ay sürebilir.

Yeter be kardeşim, bi eşdeğerlik konusunda milleti karamsarlığa surukledigin, 'Acaba eşdeğerlik verilecek mi diye düşündürüp ders çalışmasına engel olduğun yeter ... tamam anladık ekonometriye verilmedi , bu durumdan fazlasıyla mağdur oldun, hak arayışında destek istedin amenna ... ama sen biraz abartmaya başladın, milleti karamsarlığa sürülüyorsun,ve bunu bile isteye yapıyorsun.. pardon ama ne 12 ayı, nereden biliyorsun bu konuda bakanlık ve yök'ün görüşmediğini.. sana göre maliyeye de verilmeme ihtimali var çekoya da , hatta örneğin maliye için emsal karar yok 12 aya ancak gelir de mi... destek toplamak için bile isteye bu şekilde davranman milleti karamsarlığa sürüklenen hoş değil.

Onu bana değil böyle saçma yönetmelik düzenleyip de bölüm ayrımına gidenlere söyleyeceksin. Eşdeğerlik çıktığından beri bu konuda insanlara en çok yardım eden benim elimden geldiğince, siz insanlara yardım ettiğinizde iyi hoş biz edersek mi karamsarlığa sürüklüyoruz.

Yök'ün sitesini açıp eşdeğerlik konusunda araştırma yapmadığın belli; YÖK diyor ki daha önce alınan emsal karar varsa (siyaset bilimi ve kamu yönetimi, ekonometri vb gibi) 1 ay içerisinde sonucu açıklarız, emsal karar yoksa (çeko,maliye gibi) üniversiteler arası kuruldan görüş isteriz bu da 1 ile 12 ay arasında sürer diyor. Aç eğitim öğretim daire başkanlığı sitesini kendin bak.

Bakanlık bu konuda çalışma yapmıyor, duyumlarını alıyoruz yapsa zaten ilandan önce cbk değişir ardından yönetmelik düzenlenirdi ilan da aynı şekilde geldi

Pek de önemi yok, yönetmeliğin durdurulması talepli iptal davasını açtık mahkemenin dosyayı incelemesini bekliyoruz olumlu olumsuz yakında sonuç çıkar.

Destek toplama gibi niyetim yok, he çeko, maliye reddedilirse (maliye kabul olabilir) o zaman desteğin en büyüğünü zaten görürüz.