9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@a-tas pazartesi umudum var hocam. Link takibine başlayacağım
-
@Larendeli, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@a-tas pazartesi umudum var hocam. Link takibine başlayacağım
Açıklamaz beyler boşa uğraşmayın
-
@Larendeli hadi inşallahh
-
@lanternight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Allah izin verirse bir AÖF'li olarak mülakatta olacağım. @amirim size eşimin durumundan bahsetmiştim çünkü o Aöfli değil iyi bir üniversiteden mezun ve benden şansı daha yüksek olduğu için o bende ayrı bir stres oluşturdu. (70 sınırında bahsetmiştim) Kırdığım kim varsa affola. Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar. Kimseyi kırmaya değmez bu dünya. Hak eden kazansın. Allah'a emanet olun. 4 Aralık'ta görüşmek üzere...
Hakkını helal et dostum, hakkında hayırlısı olsun
-
@amirim helal olsun hocam... Katkılarınız için sonsuz teşekkürler...
-
Pazartesi açıklanma ihtimali varmı bilmiyorum resmi birşey varmı onuda bilmiyorum tek bildiğim geçen sene tam 25 gün sonra açıklandı bu da ayın 4 ediyor ama eğer resmi değilse pazartesi de olabilir taktir ÖSYM'nin
-
Tartışmalı sorular olmasaydı erken acıklanabilirdi
-
@cenk helal olsun hocam bu tartışma içinde en mantıklı açıklamayı siz yapmışsınız.
-
Değerli arkadaşlar, takip ediyorum sürekli forumu ancak bugün yazmak istedim. Bakın bizlerin birçoğu bu yola yeni Recep Yazıcıoğlular olmak için çıktık. Ama görüyorumki yok o açıköğretimliymiş diğeri siyasallıymış biri kötü üniversitedenmiş, soru iptal olursa iyiymiş kötüymüş... Değmez dostlar değmez. Lütfen herkesin yorumuna da düşüncesine de saygılı olalım, kalp kırmayalım, birbirimize süreçte köstek değil destek olalım. Sınav iptal mi olsun istiyor biri her şey gönlünce olsun açıköğretimlileri de alırlar inşallah mı diyor biri inşallah kardeşim hak eden kazansın demek çok mu zor? Lütfen dostlar unutmayalım bizler ülkemizin en değerli en saygın mesleğine talibiz
-
Sınavda İngilizce bölümü olsa nasıl olurdu?bu mesleğin ve sınavın kalitesini ne yönde etkilerdi acaba ?
-
@mia_nur aman aman daha türkçeyi yapamıyoruz ortalık ztn karışık :)))
-
@Atabey_06 Hocam Türkçeyi yapamamayı bırak @amirim mesajı bile anlaşılmadığı icin forumda yer yerinden oynadı .
-
@Atabey_06 hocam sor bir zahmet türkçeden kaç yapmış. Kusura bakmayın da tamam ingilizce bilginiz var sayın @mia_nur anladık. Lakin ne alaka. Kusura bakmayın sizin yaptığınız bu yorum biraz ukalâlıga giriyor gibime geldi.
-
Her sey halledildi bir ingilizce kaldi. Zorla polemik yaratilmaya calisiliyor galiba
-
@mia_nur ne saçma bir şey. tek problem bu mu ??
-
Arkadaslar sakin. Mia_nur sadece bir konuda görüş atmış. Yarın ösym ingilizce soracak değil.. arkadaşımız forum havasını değiştirmek adına arada farklı fikir ve görüşler atıyor. Bir art niyet yok.
Cevap olarak da şunu söyleyebilirim ztn dil eğitimi verileceği için meslek kalitesi konusunda pek bir etkisi olacagını düşünmüyorum -
Savaşı kim kazandı?
-
@VİNNİE-JONES Savaşa dahil olmayanlar..
-
@böğürtlen İngilizce bilgimizi hesaba katmadan yorum yapalım.
Uluslararası ilişkiler mezunu bir kişi iktisat yapabilmek için emek veriyor kaynak buluyor ve netlerini yükseltiyor,çünkü yapmama gibi bir lüksü yok.
İnsan Hakları ve Demokratikleşme dersiyle bu sınav sebebiyle tanışan bir çok kişi var,hazırlık sürecinde de yakınırız,kaynak yok bilgi eksik ama pes etmeyip çalışırız.
İngilizce bize yıllardan beri öğretilen bir ders eğer ki ÖSYM kılavuzfa İngilizce soracağım derse oturur çalışırız.İnkilap tarihi fakültelerin 1.sınıfında nasıl okutuluyrosa İngilizce dersi de okutuluyor.
İletimin ikinci cümlesinde mesleğin kalitesi açısından değerlendirelim diye ekledim,lütfen İngilizce seviyenizi hesaba katmadan,yapar mıyım yapmaz mıyım diye düşünmeden yorum yapın ki polemik oluşmasın diye eklemekten utandım,kocaman insanlara sürekli bu şekilde uyarmaktan ben çekindim diye vazgeçtim.Takip ettiğim ilanlar YDS istiyorlar,sırf bu yüzden KPSS ile YDS birlikte çalışan öğrenciler var,bu arkadaşların emekleri yds puanı almaları iniglizcelerini ilerletmeleri ukalalık mı acaba ?
Ukalalık olarak değerlendirilmede bulunan kişiye şaşırmadım ve hiç üzerime alınmadım,açık görüşlülük,ifade özgürlüğü,farklı bakış açısı diye düşünmek yerine,sadece kendi işine geldiği şekilde düşünüp ukala diye nitelendiriyorsa bu o kişinin çapını gösterir.
Ayrıca İngilizce sorular olursa,bunlar bence iktisat ve Türkiye ekonomisinden hatta Türkçeden daga basit sorular olacaktır.
Bu soru aklıma nereden düştü onu da paylaşayım.YDS çalısmaya karar verdim kitap satın aldım,malum rüyalarda içinde yaşadıklarımızın bilinçaltına yansımaları,rüyamda Kaymakamlık sınavının Açık Uçlu ve Anayasa,idare,iktisat sorularının İngilizce metinlerle sorulduğunu,sınavın iptal olduğunu gördüm.Bunu kendi arkadaşlarımla paylaştım ve gülüştük,Acaba İngilizce sorsalar nasıl olur diye düşündük.kimse de ukala olmaz aslında fena da olmaz diye yorum yapan oldu.
Herkes çok gergin farkındayım,ama lütfen gerginliğinizi başkalarının fikirlerini aşağılayarak,dediğinize katılmıyor diye tehdit ederek,burada iddialaşarak,sataşmaya tahrik ederek azalmaktan vazgeçin.
-
@Atabey_06 ne görüşü ya arkadaş saçma sapan bişey yani boş muhabbet. daha okuduğunu anlamıyor kaldı ingilizce olsun diyorlar.