9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar maliye bolumunden bana da denklik geldi. Maliye ve finans diye bir bolum yok maliye mezunlari sinava girebilir yazmislar. İnsallah mulakata kalirizda bosa gitmez dilekcemiz.
-
@VİNNİE-JONES Soru cümlede anlam sorusu değil ki bir veri sorusu bu veri biliniyorsa o kişiye soru 5 saniyedir.
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yakında 10 soru hatalı dersiniz arkadaşlar hayal kurmak güzeldir ama gerçekleri kabullenmek insanı ileri taşır gerçekçi olalım lütfen
gerçekleri 4 aralıkta göreceğiz zaten ama görüdüğünüz üzere yorum yapmadan soruyu tuik e sordum gelen cevap burada..
-
@bozo_ arkadasim yukarda arkadas soru kokunu aciklamis soru bariz dogru daha neyi diretiyorsunuz
-
@VİNNİE-JONES hocam dediğinize katılıyorum.en kötü tuik in bu Cevabına binaen dava açılabilir
-
@bozo_ Kardeşim sen boşver milleti Sen kuruma yazmışsın cevabını almışsın gerisi mühim değil
-
@SonMaliyeci
Valla hocam bence 3 soru iptali
KOP MONOPOL VE AĞRI gerekiyor tek hakim ile ilgili bilgim yok yorumlayamıyorum ev hanımları iptal olması zor çünkü ösym bu kadar soru iptal etmez 4 soru iptali yapmaz 3 soru iptalini çok çok düşük görüyorum Kop un yanına Monopol daha da zorlarsa ağrı bence bunu dışına çıkmayacak -
Yazılanları okuyorum da kafalar bayram. İtiraz edilen soruların hepsini doğru yaptım. Herkese iyi bayramlar.
-
@bozo_ kardeşim ben iptal olur veya olmaz belli OLMA ben senin özelinde söylemedim herkes bir kulp buluyor sorulara bunu kastetdim
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@bozo_ kardeşim ben iptal olur veya olmaz belli OLMA ben senin özelinde söylemedim herkes bir kulp buluyor sorulara bunu kastetdim
çünkü tartışılan soruların hepsinde bir şeyler hatalı ve soru kökü net değil. İnsanlar aylarca emek verdi bu sınava haklarını arayıp, soruları tartışmak en doğal hakları .. Bunun farkına varıp empati yapamıyor musunuz?
-
@Tardukağan hocam benimde mağdur olduğum sorular var ama bende diyorumki gerçeklik payı objektif olarak var belli sorularda ama bazen Şirazi kaçıp kendimizin doğru yanlışına göre zorluyoruz ben bunu kastettim bazen ben anlayamadım ben görmemişim ben daha iyi yapardım demek daha artı katar bu açıdan bir yorun yaptım tabi ki herkesin hakkıdır ama şu sınavda bence 2 3 soru var tartışılacak yukarıda biri 7 yazdı ya
-
@Willsmithh Demek ki o arkadaşımız öyle düşünüyor, sen onun gibi düşünmeyebilirsin. İster birisi çıksın 50 soru hatalı desin, 50sini de tartışıp hakkını arayabilmeli - hatta bence aramalı- o kişi .. İyi çalışmalar diliyorum herkese .
-
@whshw Hocam,ben maliye bölümü mezunu olmama rağmen sehven,maliye ve finans bölümünü işaretlemiştim başvuru esnasında,bu durumda benim için sorun olmuyor yani,doğru mu anlıyorum ?
-
@alikucuk-33, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kop sorusu iptal olur tek
-
Sorun tartışmak değil tartışma kaliteyi artıran bi olgu nasıl tartışılacağını bilmemek sorun saygısızca, sataşarak hatta küfür ve hakaret ederek insanlara Aptal manasına gelen göndermeler yaparak tartışmak bizi bu hale getirdi.
Herkez dilediğini söyleyebilir.
Herkez karşıdaki fikri savunmadığını iddia edebilir.
Yeterki içi dolu ve saygılı bir ortam olsun buradaki bazı arkadaşlar ortalığı germek için yada ösym tarafından gerilen sinirlerine hakim olamayıp üslubunu korumakta zorlandı. Her ne olursa olsun burada tek masum olan bizleriz. -
@Sabo35 hocam yanlis bilgi vermeyim size bilmiyorum. Sinav ilaninda diger bolumlerden mezun olanlar mulakata denklik belgesini ibraz etmeli diyordu. Mulakata kalirsaniz bence kaymakamlik şubeyi arayip bir sorun
-
Forumdan yanık kokusu geliyor
-
@whshw Tamamdır hocam,sağolun
-
Şuan herhangi bir resmi soru iptali yok.Kop ve monopol kesin hatalı diyorlar ama son söz ÖSYM'nin belki de ikiside doğru olarak kabul edilecek.
Boşuna tartışıp birbirinizi üzmeyiniz... -
Kıymetli hocalarım ben kimseyi assagilamadim estağfurullah ben sadece bazen arzularımiza hırsımıza yenik dusup gerçekleri Kabullenmiyiruz