9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@parpp2 ya kardeşim nasıl revize edeceksin. İptal başvurusu oldu diyelim edilecek mi belli değil kaç tanesi edilecek belli değil nasıl revize edeceksin. Puanını sıralamanı zaten diyecek ÖSYM. Hala puan sıralama derdinde olmanız emeğe çalışmaya burda kaç Aydır Burda omuz omuza çalışmaya ayıp değil mi. İnsanlar emek verdi çalıştı emekleri boşa gitmesin diye uğraşıyor hala puan revize edelim diyorsun:)
-
Hakimlikte bariz gecikme faizi sorusu iptal edilmedi dostlar geçen yıl. O kadar örnek, mevzuat verildi. Yargı kararıyla sürpriz şekilde nafaka sorusu iptal oldu. Yani kop sorusu iptal, monopolü sanmıyorum
-
Selam Aleyküm arkadaşlar bariz hatalı olup şuana kadar hatalı olduğu netleşen sorular; TEK YARGIÇ SORUSU,
URETICI RANTI SORUSU,
KOP SORUSU Somut verilerle açıklanmıştır Bunun dışında benim kanaatimce ve emin olduğum ÖZNEL NESNEL SORUSU bu soru için Ankara dışında olmama rağmen ben yarın dilekçemi vereceğim. Sonuçta itiraz 3 İŞ GÜNÜ içinde yapıyoruz. Ancak Ankara'da olup bu soru hakkında ufak bir şüphesi olanda itiraz etsin. Bu soruları doğru yanıtlayıp umursamayan arkadaşlarıda empati ve hak geçmemesi adına empati yapmaya davet ediyorum. Sevgiler. -
@devletialiye hocam tek yargıç sorusu dogru malesef 2. Öncül raportör 3.öncül de zaten geniş kapsamlı devlet başvuruları da var
-
Bu nedir arkadaş ya Kaymakamlık gibi bir sınav yapıyorsun kaç tane sorunun yanlışlığını hatta sınavın iptal olma ihtimalini konuşuyoruz ÖSYM bunu yapmayı nasıl başarabiliyor hayret doğrusu
-
@RB5168 ne iptali ya niye iptal olsun sınav en fazla 2 tane soru iptal edilir daha da edilmez
-
Verilen emeklere yazık gece gündüz demeden çalışıyoruz karşılaştığımız sorulara bak Allah aşkına bu soruları hangi hocalar hazırladı merak ediyorum
-
@Chapus Kutluay hoca o soruda problem yok demişti instagramda
-
Arkadaşlar doğru yapan biri çarpan sorusunu bana açıklayabilir mi ? Ben 4 buldum ama nasıl üç olduğunu hala anlamış değilim ... öğrenmek için soruyorum
-
@enea inşallah kardeş
-
Arkadaşlar Yuksek hocanın açıkladığı iktisat ve Yiğit hocanın dediği kop sorusu şuan 100/100 hata olan ve hocalarla ispatlanmış olandir
-
@RB5168 yok hocam iptal olmaz sinav iptal için yuzde 5nin yanlis olmasi gerekli 20 soruda yanlis degil simdi acik konusalim osymnin iptal edecegi bir bariz soru var kop sorusu
-
Adalet Yoksa iptal olsun. Allah’ın izniyle çok rahat mülakata kalacak netim var geçen seneki gibi ama adalet yoksa emek veren birileri haksız yere mağdur olacaksa birileri de kaymakam olmak isteyip adaletsizliğe sessiz kalacaksa iptal olsun. ADALET OLSUNN ADALET. Hak neyse o olsun.
-
@idarihakimmm 2.5 ve 10 çıkıyor ya arada fark kadar kati artmış oluyor. 7.5 ilkinin 3 kati
-
Tüik'ten il bazında GSYH sorusuna ilişkin son veriler 2017 yılına aittir cevabı alınmış. Fakat tepavın çalışmasında öncül verilerde net Ağrı çıkıyor. Bu rakamlar (il bazında GSYH verileri) muhtemelen önümüzdeki kısa süre içerisinde Tüik tarafından yayınlanacak. Her sene yayınlanan bir veri değil diye biliyorum.
-
Yapamadıgınz sorulara yanliş diyip durmayın kop sorusu hariç yanlış soru yoktur.
-
@modesteptt hocam iste ben katı deyince bölüp buldum 10/2.5 =4 ben hic böyle bir soru ile karşılaşmadım açıkcası ... yapan arkadaşları tebrik ediyorum .... ama böyle ufak kelime oyunlarını da saçma buluyorum
-
@sonsuz ben de böyle biliyorum . Gönderi tarihi dikkate alınır.
-
Arkadaşlar kutluay kararlı tek yargıç sorusunda bir hata yok demiş sonuçta soruyu irdeleyip araştırma yapmadan böyle biseyler yazmaz diye düşünüyorum.
Prof.Dr.Yüksel Bilgili de üretici fazlası sorusunun hatalı olduğunu ayrıntılı çözecek paylaşmış. twitter hesabı olanlar bakabilirler iki paylaşıma da. Ben ekran görüntüsü yükleyemiyorum. Yükleyebilen burdan bakıp yükleyebilir.
-
@idarihakimmm bende yanlış yaptım ama osym nin klasik laf cambazli sorusu. En dikkat ettiğim şeydi ama bu sınavda olmadi. Kaç katı olur demiyor. Kaç katı artar diyor