Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 84 Adet Sözleşmeli Personel Alımı 2019
-
Başvurular bugünden itibaren 15 gün içinde,
İİBF bölümleri de var.
Detaylar ilanda -
@Godot bu bizim Gazi Üniversitesi değil mi ya? Gördüm, üzüldüm, kınadım ve kapattım.
-
@Antimülakat, içinde söyledi: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 84 Adet Sözleşmeli Personel Alımı 2019
@Godot bu bizim Gazi Üniversitesi değil mi ya? Gördüm, üzüldüm, kınadım ve kapattım.
Gazi'dir o Gazi. Hbü de neymiş?
-
@Antimülakat uzaktan eğitim yüksek lisans için sınav yerimi ararken, aradığım yerin aslında 4 yıl tozunu attığım okulum oluşu....maziyi gömmek böyle oluyormuş demek.
-
@marjinalfaydali yapandan da, edenden de, yaptırandan da Allah Razı Olsun diye bir söz var ya hani, işte onun tam tersini diliyorum.
-
@paretowilfredo bir de Ahde Vefa vardı hani. Hukukta falan da karşımıza çıkar. O yok mu artık veya varla yok arasında mı?
-
@Antimülakat Elbet bir gün geri verilecek o kardeşim o isim. Okullar kültürleriyle vardır. Memleketin her bucağina üniversite kurmaktan daha zararlı, bu mirası, birikimi hiç etmek. Bir gün dönülecek bu yanlıştan elbet.
-
Açıklanmış arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun.İibf kadrosunun sadece 2 kişi almasına karşın beklentilerin altında bir puanla kapatması iibfdeki b grubu bekleyen yığının erimesinin mi yoksa iibflilerin benim gibi 12 kişilik lisans bölümüne başvurmasının mı sonucu sizce