Tercihini Yap İyi ki Var!
-
Arkadaşlar bu siteyle ne kadar daha bütün olduğumuzun, birbirimize ne kadar daha fazla destek olduğumuzun, bu platform sayesinde nasıl yardımcı olduğumuzu ve en önemlisi Samimi ve seviyeli olduğumuzun farkındasınız değil mi!
Bu site yöneticilerini tanımıyorum, siteyi övmek gibi bir derdim yok ama artık istediğim her şeyi bulabiliyorum, desteğe ihtiyaç olduğu zaman hepiniz koşuyorsunuz. Gerçekten bizi yansıtan bir site. Bu platform ve sizler iyi ki varsınız... -
Hani biriyle tanisinca iyi arkadas dost olacağınızı anlasacaginizi bilirsiniz ya ona benziyor. Adeta golgemiz bize yardimci olmaya calisiyor. Sevgiler saygilar tum aileye.
-
Sizde iyiki varsınız
-
Ne kadar güzel bir başlık olmuş çok daha önceden açılması gereken bir başlık aslında . Burada o kadar huzur buluyor ve mutlu oluyorum ki . Sanki kendi sitemmis gibi benimsedim Herkes birbirine yardimci oluyor. En önemlisi de bu yardım saygı ve sevgi çerçevesinde. Facebook grubunu da ilk açıldığı zamanlardan beri takip ediyordum ve cok faydalandim. Site fikri ise çok harika olmuş Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık ...
-
Malumlar netten sonra ilaç gibi geldi.Temennim Trollsüz devam etmesi.
-
+1 ben :slight_smile: Açıkçası facebookta sadece okuyucuydum. "A şurda bunu yazmışsııan, şurda bını mı yapıyasaan" gibi muhabbetler canımı sıktığı için sitenin açılması düğün bayram benim için :dancer_tone1: İyiki varsınız ve bu çizgide hep var olunuz efendim :pray_tone1:
-
@eomer bunun için ciddi anlamda uğraşıyoruz ️
-
Gerçekten siteyi oluşturanların yönetenlerin emeklerine sağlık. Böyle hızlı bilgi alıp verebildiğimiz bi sistem yoktu biz yıllar önce bu sürece başlarken.
İsteyip de bulamadığımız düzeni burda bulduk. Çok şükür dediğiniz gibi trollerimiz yok ve gerçekten saygılı şekilde oluyo tartışmalarımız bile.
Adminlere teşekkür ederiz, sağolun varolun :clap_tone1: -
Arkadaşlar çok teşekkür ederiz. TY ailesi olarak, belli bir kaç amaçla hareket ediyoruz:
1- İnsanların tercih yapmasını kolaylaştırmak adına gerekli bilgi alış verişini sağlamak.
2- Sitenin yöneticiler-kullanıcılar ayrımı olmaksızın birlikte var olduğunu bilerek hareket etmek.
3- Belli başlı sitelerde yapılmayan hak mağduriyetimizin kamuoyu tarafından daha fazla duyulmasını sağlamak.
4- Bu site içerisinde: trol, asparagas haber, kötü söylem, gereksiz tartışma, açık ve imalı olarak küfretme gibi durumların olmasına mahal vermeden, kaliteli bir çizgi yakalamak.Yukarıda yazılan yorumlardan da sanırım doğru yolda olduğumuz anlamını çıkabiliriz. Bizler de, forumda yer alarak paylaşımlara katkısını esirgemeyen sizlere teşekkür ederiz. Olumsuz eleştirisi olanları da muhakkak dinlemek isteriz, statükocu ve değiştirilmez şeylere sahip bir site değiliz. Akla, mantığa uygun olan bütün eleştirilerinize açığız
Sağolun, varolun, eksik olmayın dostlar:)
-
@Antimülakat Samimiyet, İçtenlik ve Seviyeli bir platformun yanında en önemli artısı da bu. Yönetici kullanıcı ayrımı yok, yönetici de bizden daha çok doğruya ulaşmamız için çabalıyor ve içten samimi desteğini hiç bir zaman esirgemiyor. Sağ olun, var olun...
-
Hep istedigim sey bir Dost Meclisi idi. Sizlerle bir arada olmaktaki en guzel gayemin burda vaki olmus oldugunu gormek beni ne kadar mutlu etti anlatamam dostlarim.
Her yerde riya ve cikar soz konusu iken sizle kurmus oldugumuz gercek muhabbetin daim olmasini diliyorum. Insallah birlikte cok daha uzun yillar ve cok daha buyuk projelerde bir araya gelmek dilegi ile. Var olun, basta yol arkadaslarim olmak uzere hepiniz iyi ki varsiniz.
-
Çok yerinde bir başlık. Evet iyi ki varsın Tercihini Yap
-
@paretowilfredo bey, GUYYY bilgisi yok mu