2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@dnd neyi yapamadığımızı öğrensek ona göre yol çizerdik de kurum 4 aydır bekleyip cuma günü 7de sonucu ve mülakat tarihlerini açıklaması garip... bi sınava giriyorsun neyi yapamadığını bilmiyorsun ve sonuca itiraz yok kağıtları okurken alacaklarını seçmişler sanırım
-
@maveraünnehr35 hocam alacaklarini secmisler lafi fazla kirici degilmi sizce,90 ustu cogu puanim,sinav kagitlarini verip imza atarken listeye baktim surekli, en cok kagidi verenlerden biriydim cogunda,isletme bolumunu bitirdim,iktisatta cift anadalim var,gaziden mezun oldum,ozelde bir sirketin finans-muh kisminda calisiyorum,uluslar arasi olarak faaliyet gosteren bir petrol sirketi,ankarada oturuyorum,iki yildir sinavlara girip cikiyorum,bahsini ettiginiz gibi bi durumum olsaydi babamin ölūrken bana emanet ettigi ailemi,engelli kardesimi alistiklari duzeni,evimizi,kardesimin durumundan dolayi bize yardimci olan eczane,hastane,komsulari,akrabalari geride birakip ailemi pesimden istanbula suruklemeye calismak yerine ankarada rahat bi yere girerdim,sizi bilmem ama ben ölmeden babama bi soz verdim,"bizimkilerin boğazindan haram lokma gecirmeyecegim"vicdanim rahat o yuzden,okul dersane zamani insanlar yuzume ve arkamdan torpili yok bi seyi yok nasilsa atanamayack,niye bu kadar ugrasiyorki diyorlardi,hatta hocalarin sordugu sorulara cvp verme nasilsa.. diye baslayan sozleri bile soylediler,onlarin nazarinda atanmaya hakkimiz yoktu zaten konusmayada.30-40 sayfa kagit verdigim kurumlarin mulakatina dahi kalamadigim sinavlarda oldu,simdi mulakata kaliyoruz,alinip alinmayacagimiz bile belli degil bu tur yakistirmalar yapmanizi kendi adima kabul etmiyorum,sadece sorunuza cevap vermeye calismistim,Allaha havale ediyorum sizi,kalbinize gore versin insallah
-
@dnd şahsınıza yönelik konuşmadım yanlış anlaşıldıysam affola ... kurumun alım politikasında basiretsiz oluşunu söylemek istedim
-
@maveraünnehr35 rica ediyorum kurum ilgili fikirlerinizi icinde benim etiketli oldugum mesajlarda dile getirmeyin oyleyse,umarim hakkinizda hayirlisi olur daha fazla bisey soylemeye gerek yok bence
-
@dnd emin olun sizinde adınız listede yazmasa hangi oturumlardan kaç aldığınızı bilmeseniz itiraz sürecinin olmamasından yakınırdınız. Haklısınız size yanıt gibi oldu, dediğim gibi şahsınız nazarında konuşmam imkansız zira sizi tanımıyorum tekrardan yanlış anlaşıldım affola
-
@maveraünnehr35 onemli degil,ben elendigim her sinavda cimere yazip sinav sonucumun bilgisini istiyorum,biraz gec geliyor ama en azindan ogrenmis oluyorum
-
@dnd bende o kanalı kullanıyorum her defasında lakin anlatmak istediğim 4 ay bekleyip cuma akşamı 7 de hangi oturumdan ne aldığımızı saklamak neden veya sonucumuza itiraz dahi edemeden mülakat tarihlerini ilan etmek neyin acelesi. Aceleyse eğer 4 aydır neden olmadı. Neyse başınızı şişirdim umarım gerçek anlamda hak edenler kazanır. Sizinde durumunuzu yanlışlıkla öğrenmiş oldum umarım emeklerinin karşılığını çok sürmeden alırsınız güzel haberlerinizi artık bende bekliyorum.
-
@maveraünnehr35 insallah hepimiz icin guzel haberler gelir hocam,nasip bundan sonrasi benim icin
-
Hocam 2017 de ki ilana bakıyordum forumu biraz takip ettim sizce 4 ay bekledik bizim gvs ler yapılmış olabilir mi önceki ilanda mülakat tan önce yapılmış gözüküyor çünkü
-
Açıklanmış sonunda aradaşlar kazananlara hayırlı olsun
-
Az önce mülakat yerine gittim yarın için kolaylık olsun diye süzer plaza Vodafone parkın karşısında diğer tarafta denizin ışıltısı inşallah nasip olur
-
@dnd, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@maveraünnehr35 hocam alacaklarini secmisler lafi fazla kirici degilmi sizce,90 ustu cogu puanim,sinav kagitlarini verip imza atarken listeye baktim surekli, en cok kagidi verenlerden biriydim cogunda,isletme bolumunu bitirdim,iktisatta cift anadalim var,gaziden mezun oldum,ozelde bir sirketin finans-muh kisminda calisiyorum,uluslar arasi olarak faaliyet gosteren bir petrol sirketi,ankarada oturuyorum,iki yildir sinavlara girip cikiyorum,bahsini ettiginiz gibi bi durumum olsaydi babamin ölūrken bana emanet ettigi ailemi,engelli kardesimi alistiklari duzeni,evimizi,kardesimin durumundan dolayi bize yardimci olan eczane,hastane,komsulari,akrabalari geride birakip ailemi pesimden istanbula suruklemeye calismak yerine ankarada rahat bi yere girerdim,sizi bilmem ama ben ölmeden babama bi soz verdim,"bizimkilerin boğazindan haram lokma gecirm rahat o yuzden,okul dersane zamani insanlar yuzume ve arkamdan torpili yok bi seyi yok nasilsa atanamayack,niye bu kadar ugrasiyorki diyorlardi,hatta hocalarin sordugu sorulara cvp verme nasilsa.. diye baslayan sozleri bile soylediler,onlarin nazarinda atanmaya hakkimiz yoktu zaten konusmayada.30-40 sayfa kagit verdigim kurumlarin mulakatina dahi kalamadigim sinavlarda oldu,simdi mulakata kaliyoruz,alinip alinmayacagimiz bile belli degil bu tur yakistirmalar yapmanizi kendi adima kabul etmiyorum,sadece sorunuza cevap vermeye calismistim,Allaha havale ediyorum sizi,kalbinize gore versin insallah
-
@dnd azimli ve idealist birisi olarak görüyorum sizi. Okuduğum yorumunuzdan etkilendim. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Vatana hizmet etme aşkınız hiç sönmesin. Başarılar diliyorum size ve diğer mülakata kalmış arkadaşlara.
-
@Tibeout tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
-
Merhaba arkadaşlar, Kurumun özlük hakları avantajları vs bilen arkadaşımız varsa bilgilendirebilir mi?
-
Mail adreslerinizi kontrol edin arkadaşlar
Kurum kişilik envanteri için bir link gönderdi mülakat çıkışı 12 ye kadar tamamlayın diye ikazda bulundular tamamlamamış varsa uyarayım. -
Dün mulakat esnasinda organize eden bayan bu akşam icin aciklanacak demisti.. ama yalan oldu galiba.. yarina kaldi heralde bu saatten sonra aciklanmaz
-
Kurumu arayan var mı arkadaşlar?
-
@piazza salı akşam en geç çarşamba demişti hanımefendi bana.
-
Mesai bitmek uzere yine 6 ya kadar aciklanir insallah