2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Haber alan birisi aranıyor
-
Ben 5 dk önce aradım bizde bekliyoruz henüz bir şey yok dendi.
-
3 ay önce aradığım da yine aynısı denmişti tadı kalmadı pek bu işin malesef
-
Bence güvenlik soruşturması yasası bekleniyor başka mantıklı bir sebep göremiyorum
-
@friedman94 aynen öyle hocam rezillik diz boyu
-
@friedman94 Hocam biraz açabilir misin?
-
AYM güvenlik soruşturmasının yapılmasının ancak kanunsal bir düzenleme ile mümkün olduğuna hükmetti. Yani güvenlik soruşturması için kanun çıkarılması gerekiyor.Böyle bir çalışma var mı onu bilemiyorum sadece tahmin ettim. Belki de mülakat için uygun bir tarih bulunamadı.
-
Anlaşılan mart gibi ancak açıklanır.
-
Açıklandı ve listedeyim. Mülakata kalan herkese başarılar diliyorum.
-
80 kişilik liste bekliyorduk, 45 kişi açıklanmış
-
Çok şükür kazandık tebrik ederim herkesi
-
İstanbul bana uğurlu geliyor anlaşılan girdiğim iki kurum sınavında da yazılıyı geçmeyi başarabildim keşke BDDK sınavını es geçmeseymişim nasip diyelim.
Listedeki arkadaşları tebrik ediyorum.Mülakat tarihlerini de direk yayınlamaları güzel olmuş.Kalan süre kısa ama şimdiden herkese bol şanslar -
silinmiştir
-
Ne puan sonucu açıklanmış ne sınav sonucuna itiraz var. Yakışmadı Spk
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. İstatistiği ve ingilizceyi nasıl yapmıştınız. Benim istatistikten olmadığını düşünüyorum
-
@maveraünnehr35 hocam ben eski sinav sorularinin ciktisini almistim ordaki ticari matematik kisminda sinavdakine benzer sorular vardi,okulda ogrendigimiz seylerdi zaten formulleri sinavdan once tekrar ettim bi kac kere iyi gecmisti o bolum,ingilizce sinavinda tur-ingilizceye cevirde son cumleyi yetistirememistim,yarim yazdm,mulakata kalmisim
-
@dnd teşekkürler hocam benim istatistikten olmadı eminim bilinçli yaptığım ilk soru dışında soru yok puanları açıklasalar öğrenirdik durumu en aZından
-
@maveraünnehr35 hayirlisi olsun hakkimizda hocam,bi daha girecek olursaniz cikmis sorular isinize yarar bence
-
Arkadaşlar yds skoru olmadığı halde bu sınavı kazanan varmidir bu tarz klasik ingilizce sınavı eşdeğeri olarak sizce kaç yds puanı seviyesindedir bir dahaki sınavlar için soruyorum teşekkürler hepinize hayırlı olsun
-
2 kişiden 1i alınır sanırım. @preacher de kalmış