2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar 45 kişilik il göç mülakatına giren varsa feragat verirlerse hemen sonuçlar açıklanmaan seviniriz.
-
Bu ne hız yazılı sonuçları çok geç açıklandı 4 ay mülakat 3 gün bu nasıl dengesizlik keşke bütün kurumlar böyle hızla açıklasa
-
Arkadaşlar hem bddk hem spk mülakatına giripte spkyı kazananlar var mı?
-
@karagergedan anladım hocam tekrar hayırlı olsun
-
2019 il göç mülakata giren varsa feragat verin lütfen arkadaşlar
-
@theekonomist ben 5 kişi tespit ettim hocam, hatta mülakat günü bekleme salonunda sohbet ettiğimiz arkadaşlardan 2 si kazanmış muhtemelen spk tercih ederler
-
@sofuoglu bir kisi de ben biliyorum
-
Bende bddk mülakatı bekliyorum umarım spkyı tercih ederler
-
@maveraünnehr35 tesekkur ederim
-
@theekonomist bddk murakipliga girmistim hocam
-
Kazananları tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inş. Asillerden bir kişi strateji ve bütçe başkanlığında da asildi, hangi kurumu tercih eder acaba ben sbbde yedeğim meraklandım o yüzden.
-
Arkadaşlar başarılar dilerim ve tebrik ederim. Malum her birimiz aynı dertten muzdarip feragatleri de önemseyelim az da olsun zamanımızı ayıralım.
Tekrardan mesleklerinizde başarılar dilerim.
Güzel bir kurum -
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun .Listede 2 asıl 1 de yedek stajyer hazine kontrolorlugunu kazanan arkadaş var .Bu gönderiyi goruyorlarsa acaba feragat dilekçesi gönderebilirler mi ?
-
Arkadaslar bazi evraklari isteyen mail gelmis.. adli sicil beyani vs.. bunlari pazartesi mi teslim edecegiz anlayamadim kuruma da ulasamadim.. pazartesi is basi mi ?
-
@piazza Mülakat günü görevli hanımefendi bir iki güne sonuçları açıklayıp 9 u gibi evrak teslimi yapacaksınız demişti. İki hafta içinde de göreve başlatma planımız var demişlerdi şu ana kadar söyledikleri dahilinde ilerliyor program
-
Arkadaşlar saçma bi soru mu olucak bilmiyorum ama pazartesi takım mı giymemiz gerekir sizce ?
-
@ibisevic ben takim giymeyi dusunuyorum.. evrak teslimiyse cok tutmazlar muhtemel ama yine de giymeyip stres olmak ya da goze bakmaktansa giyerim diye dusundum
-
@piazza teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar maildeki iki fotoğrafı nerden doldurcaz acaba bi bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba, dün mesai bitmeden önce hepimiz arandık galiba. Telefondaki bey muhtemelen pazartesi başlayacaksınız kesinleşince mail atacağız dedi. İkameti istanbul dışında olanlar için sıkıntı arz eden bir durum. Herhangi bir ödeme yapılmaksızın nasıl bir düzen kurmamız bekleniyor anlayamıyorum açıkçası. İstanbul dışında ikamet edenler olarak duruma ilişkin hem fikir miyiz değil miyiz bunu teyit için bu mesajı yazıyorum. Düşüncelerinizi belirtirseniz en azından 2 3 günlük bi tehir için arayabiliriz kurumu.