29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hakimehanımm müessir almayı ben de düşünüyorum yargıç harici deneme çözmedim o yüzden ben de pek bilmiyorum. Ben de soru bankası olarak ağırlıklı justice kullandığım için justiceden sonra açıkçası kolay geldi yargıç denemesi. Ama genel olarak bakarsam çıkmış soru ayarında.
-
@ir06 22 60 ya da var 24 58 çıkıyorsa sınavda da aksi durum yaşamazsanız mülakattasınız şimdiden hayırlı olsun. Yargıç denemelerini ben de çözüyorum her ne kadar denemelerde sınavla alakası olmayacak birkaç saçma soru olsa da ösym formatına oldukça yakın diyebilirim.
-
Bugün daireden bir arkadaşıma a kadro denemeleri gelmiş akşam kontrol edip bilgi verecek bana. Denemeleri karşılıklı takas yapacağız.
-
@hakimehanımm müessirde hata olduğunu söylüyorlar siz de farkettiniz mi?
-
@RootofAllEvil Allah'ın izniyle dediğiniz gibi olur, Allah emeklerimizi boşa çıkar mısın
-
@RootofAllEvil Allah'ın izniyle dediğiniz gibi olur inşallah, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
-
@ir06 amin hocam inşallah hakkımızda hayırlısı
-
Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların hepsi cbk ile mi düzenleniyor yoksa kanunla düzenlenende var mı?
-
@ir06 müessir bence çok sınav formatında değil aslında denemeye bile gerek yok çıkmış soru konu tekrarı daha faydalı bana göre tabi kişiden kişiye değişir
-
İdari yargı düzeninde Görev sorununda merci tayini yapılması söz konusu değildir. D/Y
-
@ecem bir kaç hata var hocam cevap anahtarında falan ama o kadar da olur çok ciddi bir hata görmedim
-
@hakimehanımm katılıyorum deneme çözmedim hiç
-
Arkadaşlar pgm adaletin sitesine giriyorum ama hukuk dışı için sınava girilip girlmeyeceği konusunda bir duyuru yok, ben 10 aralık diye biliyordum açıklanacağı tarihi. Bilgisi olan var mı ?
-
@muhmul5811 idari yargı ya gireceksin
-
Arkadaşkar Adli yargıya basmayın küöük bir kalp krizi riski yaşabilirsiniz altta idari
-
-
@kemankeşş ben tam olarak şimdi yaşadım onu
-
-
(2012 idari)
Hangisi Türk hukukunda derneklerin kuruluşunda kabul edilen sistemdir?
A.tescil sistemi
B.serbest kuruluş sistemi
C. bildirim sistemi
D. izin sistemi
E. içişleri bakanlığının olumlu görüşünü alma -
@Dumspirospero c
ÖSYM bildirim sistemini kabul ediyor diye biliyorum