29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@cenk Biz onu oks sınavına girerken yapıyorduk Büyüyünce durum değişiyor heralde İşin şakası iyi yapmışsınız hocam başarılar dilerim
-
Tüm emek verenin karşılığını alacağı bir sinav olsun arkadaşlar herkese yarin için baarialr diliyorum Allah yardımcınız olsun
-
Bu seneyi sevemedim , geçen sene kazandığımda içimde inceden bir sevinç filan vardı , şimdi içimde ölüm sessizliği:)
-
GkGy benim gibi batiran var mı arkadaşlar
-
@unknownsoldier aynı bende öyleyim
-
Gk gy bu sınavın belirleyicisi olabilir
-
@geliruzmani2013 geçen sene oldugunda işte mülakattanda geçmek gerekiyormuş , iyi durumda değilim:)
-
@unknownsoldier hocam hangi kısımda zorlandınız geçen seneye göre nasıl sizce sorular
-
Net gygk belirler
Ahmet izzet paşa
Rauf orbay
Nakibüleşraf
Fresk
Hadırladıklarım -
@dust7 ya ben hmk ve medeniden pek zorlandım niçin oyle oldu anlamadım
-
@unknownsoldier aynen hocam geçen sene sınavdan çıktığımda bir kıpırtı vardı içimde ama şimdi bir ölüm sessizliği
-
@kemankeşş çini olcak o
-
@kemankeşş hasan saka doğrusu
-
@kemankeşş hasan saka olmalı, lozanı soruyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hasan saka, doktor rizanur ismet inonu gibi isimler gitti
-
@unknownsoldier hmk beni bitirdi bana göre zordu sınav yapan arkadaşları tebrik ederim.
-
Yapamadığım sorular beni zaten üzdü. Kötü geçti.
Ama bu sınıfın Buz gibi soğuk olmasına ne demeli. Ayıptir; günahtır. O kadar sınav ücreti toplanıyor. Neden o kaloriferler yeterince calistirilmiyor. Yazıklar olsun. -
Hmk Medeni ve Ceza zordu
-
Geçmiş olsun herkese.
Borçlarda hangisi bk da düzenlenmemiş diye bir soru var mıydı yanlış mı okudum? Varsa cevabı hatırlayan var mı?
Sınav olarak gk gy oturum çok iyi geçti. Borçlar ve ceza ise çok kötü. Gk gy den25 ortak alan min 30 emin olduğum var ama ikinci kısım çok kötüydü. Umut yok.
-
Faiz ücreti ticari mi arizi mi arkadaşlar
-
@azy ev başkanının sorumluluğu