29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Şüphelileri yanlış varsayarak 28-55 şans var mıdır arkadaşlar
-
@kemankeşş cevaba 1 demiş herkes ama ben 2 dedim. Birde ilk cümleyle akış bozulur mu zaten paragraf ilk cumleye gore sekilleniyor diye dusundum o aklımı karıştırdı epey
-
@Marsiyal hocam tdk yazıyor ayrı ddğil ama
-
@sarsilmaz boyoe yazarsan tepki gelebilir dostum şans manş değil kesin icerdesin
-
@Gresham-T ama paragraftaki genel cerceveyle ilk cümle bagdasmiyordu o olacak cevap
-
@sarsilmaz geçen 26 56 kazanmış bu yıl yarım puan düşeceğini farz edersek kesin gibi birşey
-
@kemankeşş vaat ettiren ve vaat eden yazıyordu işin içinden çıkamadım söyle düşündüm 3.kişi vaat ettiren tam ehliyeti olmasi gerekmez diye
-
@olursaolur
düşünce akışı 1
Doktor tezi
Bitkilerin fotosentes yapması gece ve gündüz etkisi azdır -
28-29-26 toplam: 83
-
@adalet diğerlerini de bulalim
-
@adalet fotosentezle ilgili soru ortamın kalitesini artırır diye biten şık olacak
-
@adalet iklimle alakalı da bi soru vardı. Tropikal bölgelerde farklı kutuplarda farklı gibi bi seydi
-
@Gresham-T evet cevap oydu iklim gibi birşeydi
-
@adalet bende fotosentezle başlayan bir şık vardı b idi galiba onu yaptım
İklimle ilgili bir soru vardı canlıların bi yerde az diğer yerde çok olmasıyla ilgili falan onun cevabını hatırlamıyorum ama diğerlerine nazaran kolay bi soruydu -
Sınav çıkışından beri gerek sosyal medya gerekse forumdan takip ediyorum. Herkes sınav zor diyor lakin puanların düşeceğine ihtimal vermeyince bn de şüpheleyim kalıp kalmayacağına
-
@olursaolur burda da sen yanılıyosun hocam
-
@Gresham-T evet hocam iklim olan oydu farkli iklim etkilerinden kaynaklaniyodu
-
@olursaolur diğer paragraf sorusu neydi
-
@Gresham-T bakalim hocam yayimlansin netlesir A olcak o
-
@adalet bir soru vardı günümüz insanlarının vasıflarıyla falan ilgili siz toparlayın hocam tr yi