29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Marsiyal ben idari Yargı dedim o an bilirkişi hakim ayrımı na dikkat etmedim ... her halükarda yanlış benim ki hocam
-
@sikilaccisamatha Borç sona erer demiyorsa ifa uğruna edim olması gerek ama salı günü belli olur artık.
-
Bu 3. Kişi yararına kesin bildirim mi olacak ben ikisinin de fiil ehliyeti şıkkını yaptım hiç bir yerde yok
-
@Gresham-T olur mu canım öyle şey. İfa uğruna esimde ifa anında anlaşmaları gerekir ifa yerine şunu yapın diye. Soruda açıkca anlaşma yok diyor. Adamlar elma diye anlaşmış armutla borç ifa etmiş gibi. Yani kesin aliud
-
Hmk da 3 aylık bir soru vardı
-
Türkçeyi toplayan biri var mı ki birde vatandaşlık
-
Üçüncü kişi yararına sözleşmede yazılı olarak bildirme şıkkı yanlıştır dedim işaretledim aliud ile o soru doğruysa borçlar full
Hızlandıran etkisi neydi -
@kemankeşş hocam netice de sözleşme ve iki tarafa borç yüklüyor.. fiil ehliyetlerinin tam olması gerekir diye düşündüm şahsen ...
-
@RootofAllEvil tüketim harcamalarındaki artışın yatırım harcamalarını hizlandirmasi
-
@RootofAllEvil bireysel tüketimi artirarak uyarilmiş yatirimlari arttirir, dogru cevap
-
Türkçeyi nerden buluruz
-
@kemankeşş sorulari şıkları hatırlayan yazarsa tartisiriz
-
Tarihte yabanci okullarla ilgili bi soru vardi; turk mufettişler denetleyecek falan diye. Dogru cevap; lozan ant ile kapitülasyonlarin kaldirilmasiydi değil mi?
-
@kemankeşş sınavın en zor testiydi resmen bana göre. Çoğu kişide emin değildir işaretlediklerinden.
-
@olursaolur doktora tezi
Akışı bozan neydi ki -
@Marsiyal kaç kere okudum bir de çok zaman aldı
-
@kemankeşş birinci öncül
-
@kemankeşş akışı bozan ilk cümleydi sanirim birini A yaptım doğru olduğundan eminim ama o soru muydu aklima getiremiyorum
-
@kemankeşş doktora tezi değil üniversite diyen var bende doktora tezi yaptım. Akışı bozan ilk cümleydi bence. Bitkili soru ve diğer soru çok çeldirici şıkları vardı.
-
Eleşriri bilimsel yaptım ama