29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ahmet06 benimde 23 kültür 29 29 alanlar sen o netle 340 küsür olduysan bunada zor gibi
-
@Hayaller71 hiç belli olmuyor geçen sene mesela ortak alan cok basitti anayasa vatandaşlık önemli olan kimin hangi dersten ne yaptığı bak standartsapmadan 1 netle 80 kisi geriye atmış beni
-
@Hayaller71 böyle netler varsa öyle gözüküyor
-
Benim ortak alan 32 idari 27 gkgy 19 hiç ihtimal yok mu yine mi sınırdan kaldım acaba
-
@elitnur sizle aynı gibi benimde ben pek umutlu değilim herkes iyi yapmış gibi görünüyor
-
@Marsiyal sagolun hocam tesekkurler
-
@ahmet06 hmk vergi nasıldı hocam sizin en çok hangi dersler etkiler sizce
-
@IS-LM nasıldı ki kaymakamlik
-
@Marsiyal Biz de sınırda kalacaksak artık ne bileyim. Geçen sene gibi düşünmemek lazım geçen sene 60 üzeri yazan O kadar çok insan vardı ki. Forumda başlık duruyorsa bakın 60 65 üzeri yazan çok vardı
-
Facebook takip eden var mı orada insanlar ne yazmışlar
-
Soru itirazı nasıl oluyor vergideki uzlaşma sorusuna itiraz etsek dava açmadan msymye
-
@çalışma-uzmanı sınavdan sonra 3 iş günü içinde ediliyormuş hocam. Uzlaşma sorusuna itiraz edeceğim ben.
-
@kilici bende hpcam mereye yapıyoruz itirazı
-
Gk/gy 21
Ortak alan 33
İdari yargı 29
Sizce gelir mi arkadaşlar 4 yıldır uğraşıyorum ve hala gidip Türkçeden 3 yanlış yapmışım:( -
-
Dostlar geçen sene burda liste yapılmıştı galiba o listeyle nihai sonuçların doğruluk payı +/- nasıldı acaba?
-
Vergi deki yorum sorusunun cevabı neymiş arkadaşlar
-
@kd16 size de gelmeyecekse kimseye gelmez. Gelir buna kesin
-
@kleonard amaçsal hocam
-
Arkadaşlar biri nasıl olsa yazar diye yazmayayım dedim ama kimse bahsetmediği için yazmak zorunda kaldım. Tarihten 23. Soru Yabancı okullarla ilgili olan, cevap anahtarında C şıkkı olarak gösterilmiş Lozan ant. İle kapitülasyonlarin kaldırılması demiş. Sizce normal mi ?