29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Abdurrahim bende 23 yaptım ama 22 mantıklı geliyor maalesef. Eğer yanlış hatırlamıyprsam 2018 vergilendirme dönemi diyordu dolayısıyla 2017 de vergi ziyaına sebebiyet verilmiş. Umarım yanılıyorumdur
-
@strtmn bende o şekilde yaptım hocam
-
@misirabbas kalamadım hocam 2 alan sorusuyla kaçırdım bu sene yine sınırdayım
-
@RootofAllEvil bu sene kaç hocam sınırdayım derken
-
@kuruhasan inş. 2022 dir ama hiç sanmıyorum hocam doğru sizinki büyük ihtimalle
-
@Hayaller71 tamam hocam pardon
-
@RootofAllEvil bu sene bence girersiniz hocam. tmm 60 üstü yine çıkacak ama geçen sene sınır neti olanlar bu sene rahat girer gibi. ciddi geçen yıl daha kolaydı.
-
@guymağduru Hayır hocam yapma ya kazanç diyordu genel nerden cikti
-
@RootofAllEvil bu sene tahmini netiniz kaç ben de geçen sene sınırdaydım bu sene de 58 gkgy de 20 hesaplıyorum şüphelileri yanlış saydım ama olmaz gibi geliyor ham puan 80 küsür
-
İcra yayımlandı acaba bizim sınavda açıklanır mı?
-
Geçen seneki sınava da girdim evet bu seneki sınav bariz daha zordu ama puanlar düşer mi ondan kuşkuluyum hatta daha yüksek kapatırsa şaşırmam. Bu seneki kaymakamlığa da herkes çok zor dedi ama sonuç 76. Iibf ilanlarının azlığı nedeniyle insanlar bu gibi sınavlara çok daha fazla çalışmaya başladılar. Ayrıca geçen seneki hakimlik sınavının ilanı yaklaşık iki ay önce geldi ve sınavın gelip gelmeyeceği konusunda kuşku vardı. Bu sene sınavın geleceğini çoğu kişi bekliyordu ayrıca ilan 3-3.5 ay önce geldi. İnsanların çalışmak için çok daha fazla vakti oldu. Benim de temennim daha düşük kapatması ama işte kuşkuluyum
-
Sorular açıklandı arkadaşlar
-
@kafes66 forumdaki cevaplara göre en kötü ihtimallerle 22 gygk 55 alan geliyor şüpheli soruları yanlış saydım kendimde. Türkçede boşluk doldurma ve yazım yanlışı sorusu
Vergide resen tarh idarece tarh sorusu, lafzi yorum amaçsal yorum sorusu ve uzlaşma ile ilgili öncüllü soru
Cezada teşebbüsle ilgili öncüllü soru (1-2-3 demiştim)
Borçlardaki 3. kişi yararına sözleşme sorusu
Aşağı yukarı şüpheli sorularım bunlar -
ÖLÜ atın satılması sözleşmesi yok hükmünde mi kesin hükümsüzlük mü
-
Cezada indirim sorusu yalnız 3 sebebi de talep edilmesi. Uygulama dense o da doğru olacaktı
-
Soruları açabilen var mı?
-
@özgeee Ben yok hükmündedir dedim çünkü olmayan şey üzerine bir sözleşme yapılmıştır ama cevap kesin hükümsüzlükmüş.
-
@RootofAllEvil yüzde 10'luk kısmı yayınlanmış sadece.
-
Sorular ne zaman yayınlanır
-
GK GY 19
ORTAK ALAN 33
İDARİ 26
hayırlısı olur inş.