29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Gk: 19
Ortak : 32
İdari : 27. Hiç mi şnas yok arkadaşar ya -
@efe_yakup hocam benim alandan 1 soru fazlam var diğerleri aynı. sınırda kalırız gibi
-
@Abdurrahim siz geçersiniz kesin
-
@efe_yakup 2 önceki sayıştay sınavında da böyle olmuştu, 2 kültür yetenek sorusuyla kaçmıştı. hayırlısı hakkımızda hocam
-
Kpss dede gk gy den gittim bunda da gk gy hayat kurtarıcı resmen
-
Acaba hangi sorulara itiraz edilecek
-
@aslasorma tanıma ve ivedi yargılama sorusu ben doğru yaptım ama itiraz edeceklermiş.iptal olma ihtimali de yüksek
-
@kemankeşş 2 mizde sınırdayız
-
adli mezunda durum ne olur sizce? alan:57 gk:18 yaptım
-
25 gy, 56-54 alan.
standart sapmanın ne olacağı belirler kaderi. geçen sene 25 e 56 ya yaklaşık 1 puan standart sapmandan puan geldi, önceki sene 4 puan civarı. bence geçen seneden zordu sınav. 77-78 gibi kapatabilir. -
Gky 21 ortak 27 alan 27 zor bu netlerle. Acaba vergi ve iyuk ta standart sapma etkili olurmu. Benim sadece vergide 1 yanlış var iyuk tam
-
@avukat111 hocam sapmalara göre değişebilir bana kalırsa gygk biraz daha yüksek olsa iyi olurmuş
-
Gkgy-22 ortak alan-32 idari yargı-28 toplam 82
Hakkımızda hayırlısı olsun -
Arkadaşlar benim Medeni İktisat anayasa full vergi 2 yanlış idare ve iyuk 1 er yanlış sapmadan iyi bişey gelir mi umutlanayım mı yoksa ihtimal yok mu?
-
25 gkgy 29 ortak alan 28 idari alan gelir mi arkadaslar gelir diye dusundum ama bu netleri yapanlar sınır diyince bilemedim
-
22 gygk
29 ortak
30 idari görünüyor -
@Marsiyal bence vergi den gelebilir sapma , iktisattan da gelme ihtimali var hayırlısı olsun
-
21gk/gy
62 alan -
54-28 şans var mıdır acaba arkadaşlar
-
@hukukcukişi gelir hocam