29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kilici aynen öyle bu sefer pek tadı yok
-
Sessiz atın çiftesi pek olur misali net ve puan konusundaki sessizlik hayra alamet değil. Tamam sınav 84-85 ile kapatacak değil de sapmalı 82-82,5 muhtemel görünüyor.
-
@Abdurrahim 22-57
-
@RootofAllEvil Hocam o da olabilir ama genelde doğru sayısı yüksek olanlar listeye yazdırdığı için şöyle bir kıyaslama yaptım geçen seneyle; geçen seneki listede 25. Sıradaki kişinin puanı 83,6 bu seneki listede 25. Kişinin puanı 81,7. Bu kıyas biraz fikir veriyor bence.
-
@kilici nasıl bi fikir veriyor
-
@kilici geçen sene ki liste de baya kişi vardı ama
-
@kafes66 Biliyorum ama doğru sayısı yüksek olanlar diğerlerine göre daha istekli oluyor listeye ismini yazdırmada bu yüzden demiştim.
-
@kafes66 yok o kadar olmaz da belki 81 küsur
-
Forum dışı : gk gy 24 alan 59
-
Arkadaşım 25 gygk 56 alan yapmış. Forum dışı
-
@RootofAllEvil tanıyan kişinin beyanı üzerine düzenleme şeklinde noter senedi ile tanıma mümkün fakat burada resen ifadesinde sorun var zaten, bu yüzden soruya itiraz edeceğim.
-
@SAkmazlar düzenleme senedinden bahsediyor bana okurken öyle geldi direk sorunun yanlış olduğunu hiç sanmam
-
25 56, 80.6 da benden.
ayrıca 80 altı kapatacak bence, geçen seneden bariz zordu. -
Benim de 23-58. Hayırlısı olsun.
-
20-59 da benden
-
80.2-80.60 arasi kapatir...ss beraber
-
@SAkmazlar o soruda hangisi yanlıştır diyor yalnız 3 olması gerekmiyor mu? Valla kafam karıştı
-
@RootofAllEvil hocam ben de onu diyorum zaten, sorunun cevabının yanlış olduğunu düşünüyorum, yalnız 3 olması gerektiği gerekçesiyle itiraz edeceğim ÖSYM'ye.
-
Kanunda geçen ifade şöyle: Tanıma, babanın, nüfus memuruna veya mahkemeye yazılı başvurusu ya da resmi senette veya vasiyetnamesinde yapacağı beyanla olur.
-
whatsaap grubu var mı