29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Sapma herkese aynı gelecek diye bir şey yok arkadaşlar. Geçen yıl genel olarak çoğu kişiye ss dan puan gelmemiş ama 395. Olan arkadaşıma 2,5 puan gelmiş sapmadan. Bu tamamen az yapılan testlerden yüksek yapmayla alakalı.
-
Konuyu acmaya korkuyorum ama:) Medeni Hukuktaki tanıma sorusu neden iptal olabilir arkadaşlar?
-
@Erh87 tamam hocam pc şarj olsun da eklerim
-
@34idari hocam ben listeyi düzenlerken açıklama yapmıştım puanlamayı kendim yapmadım. Puan hesaplama robotu aracılığı ile yaptım diye ama çok geride kaldı ilk ileti.
-
@kafes66 hocam ekleyin beni de 21/56 uniden de 2 arakadas var 24/53 ve 21/55 de onlar
-
@70kuralliii galiba benim ihtimal dusuk zaten kazanma beklentim de yoktu bi sonraki bahara kaldi artik
-
@Abdurrahim hocam müsaitseniz arkadaşları da ekler misiniz
-
@70kuralliii şunuda ekleyelim 59 17 dışarıdan sanırım benimkide sıralamada yok 58 21
-
Sapma olayından pek anlamam 7 şer soruluk her bölüm için ayrı mı hesaplanıyor. Sınavın 2. kısmının daha kıymetli olduğunu düşünürsek borçları ve iktisat maliyeyi full yapmış olmak ne derece etkiler sizce?
-
Arkadaşlar bu arada standart sapmanın mantığında hep pozitif yöne odaklaniyoruz fakat negatife de odaklanmak lazım. Alan başına standart sapma var doğru fakat örneğin anayasada cogunlugun 7de 7 yaptığını düşünelim. Bu bağlamda anayasadan 7de 5 yapan birine 5x8/7den daha düşük bı puan gelecektir. Bu da standart sapmanın negatif etkisi oluyor
-
@kafes66 hocam laptop yok şu an telefondan yazıyorum. Pazartesi güncellerim anca
-
@Abdurrahim tamam hocam ben birazdan düzenleri teşekkür ederim
-
@RootofAllEvil Ders ders hesaplanıyor hocam. Bu sınavda idari testinde 30 doğruyu görenleri çok yüksek standart sapma bekliyor bu kesin gibi bir şey.
-
@kafes66 ben teşekkür ederim hocam
-
@kilici benim 29 da kaldı kanaat notu kullanırlar mı
-
@RootofAllEvil 29 da olur hocam
-
@RootofAllEvil hocam standart hesaplama üzerine yorum yanlış standart sapma alan ve gk gy sorularının puan ağırlığı farklı olduğu için sadece bu alanlarda etki yapar diye düşünüyorum çünkü geçen yılki tabloyada bakınca sınırdan kazananların alan neti iyi idi
-
@Abdurrahim 56 18 dışarıdan bunuda ekleyelim hocam
-
@RootofAllEvil ders ders sapma hesaplanıyor hocam borçlardan gelir bence borçlar zordu. Benimde anayasa medeni vergi usul iktisat maliye full gelirse vergiden gelir diğerlerinden beklemiyorum.
-
@Marsiyal benim borçlar idari Yargı medeni iş ve icra full sizce bir etkisi olur mu